Yesim_Ercan Birmelekbirbebekannesi yok o doktor degil farkli doktor bu kuveze koydular kalbide gelismemisti yasayamadi
Birmelekbirbebekannesi Yesim_Ercan anladım canım ömrü o kadarmış demek. Allah bu bebeklerimize hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Yesim_Ercan Birmelekbirbebekannesi slm cnm kusura bakmazsan bisi sorucam hayati.da ilkez serklaj oluyorum bu yuzden ne yapicagimi bilmiyorum ayakta duramiyorum agri giriyo katnima bu ne zmna kdr surer dikisler ne zamana kdr kaliyo kabiz olmamak icin ne yapmak gerek hic bilmiyorum doktorumda bana bsii demedi sizin demistir biliyosunuzdur az cok anlatirmisin lutfen
Mucize7979 Birmelekbirbebekannesi peki rahim ağzı dikişliyken ikinci bebek nasıl olacakmış ki çok ilginç geldi bana
Muwahhide Mucize7979 bana da ilginç geldi , ki bence ilişki devamlı sürdükçe o dikiş açılabilir , veya düşebilir.
Birmelekbirbebekannesi Mucize7979 abdominal serklaj da nasıl oluyorsa öyle olacak şöyle düşünün serklaj varken suyumuz gelebiliyor dimi? Sperm de geçer haliyle.
Muwahhide Gursesgurses canım geçmiş olsun 🌸 bende senin gibiydim ilk gün oluyor hafif ağrı sızlama. Bundan sonrası sende dikkat et kendine enfeksiyon kapmamaya gayet et. Kendini toparlayana kadar güzelce dinlen , inşallah herşey daha güzel olucak 🌸💕
Gursesgurses Muwahhide sagol canim simdi iyiyim sadece ayaga kalkinca biraz agriyor onun disinda yok agrim 😊
Birmelekbirbebekannesi Muwahhide abdominal serklaj gebe kalınmadan atılıyor ya bi zararı olmaz dedi dr ilişkiyle alakalı bişey değil rahim boş sonuçta. Ki zaten ben normal doğum istiyorum ve ikinci bebeği en azından kısa vadede düşünmüyorum o yüzden aldırcam dikişi
Haticectbr Yesim_Ercan bana spinal olarak yapıldı serklaj.Doktorum genel anestezi ile yapacağız demişti fakat anestezi doktoru bebeğe zararı olabilir diyip spinal olarak yaptılar serklajı.
Muwahhide Birmelekbirbebekannesi abdominal hakknda çok bilgim yok canım , tabii ki senin kararın nasıl istersen. Normal oluyorsa sonuna kadar zorlıcam bende inşallah.
Haticectbr Birmelekbirbebekannesi bu konu hakkında hala fikrim yok 😀 serklaj hunileşme hiçbiri hakkında yani.Doktorum acil serklaj kanama lekelenmeyle gelen hastalara yapılıyo dedi.Seninki planlıydı dedi 😏 yani hala fikrim yok.
Haticectbr Birmelekbirbebekannesi birde artık kafada yormuyorum.Buralarıda bazen okuyup okuyup herkes inşallah sağlıkla kucağına alır inşallah deyip geçiyorum ☺️ Ama inanıyorum ki o bebekleri ilk gördüğümüz an diyeceğiz ki bu kadar sabıra ve sıkıntıya değdi😍 biraz daha çekermişim diyeceğiz bence.
Birmelekbirbebekannesi Bu arada kızlar isimli emzik zinciri düşünen varsa n11den sipariş etmiştim 19.90a 2güne geldi çok güzel çok beğendim satıcıda baya ilgili karamel gibi bişey yazıyordu satıcı ismi düşünüyorsanız fiyatı da diğerlerine göre uygun
Birmelekbirbebekannesi Haticectbr anladım canım 23te atıldı herhalde senin o yüzden öyle sordum. Erken serklaj 12-17arası atılıyor normalde o yüzden
Onureyd Kizlar benim gibi kasilma yasayan varmi acaba. Acayip sinir oluyorum nst de hic bisey cikmiyo ama bebekler top gibi toplaniyo gunde en az 20 kere oluyo o kadar ilac kullaniyorum su iciyorum banamisin demedi ya cok uzuluyorum oldukca
Haticectbr Birmelekbirbebekannesi aynen benim 23+6 da atıldı.Doktorum atma taraftarı değildi.idare edebilirz dedi.fakat en son hunileşme oldu birde annemde de son çocukta serklaj yapılmış.Yoksa biz diğer 3 kardeş7 aylığız 😀 serklajla olan 9 aylık.Onuda duyunca dikiş kaçınılmaz oldu.
Birmelekbirbebekannesi Haticectbr anladım canım benim de bitek babam 7aylık diğerleri gününde doğmuş ananemin kardeşlerimde var erken doğum