Bstt Gamze yazmis Tüp bebek sayfasında paylaştım arkadaşlar burda da paylaşayım.... Detaylı ultrasona girdim herşeyiyle sağlıklı evlatlarım ama bütün doktorlar umutsuz iki evladıma nasıl veda edicem bilmiyorum yaşama şansları sıfır Prof perinatolog bugün 2. Serklajı önerdi tutma şansı sadece %5 çünkü rahim ağzı 3 cm açılmış bebeklerin doğması an meselesi dikiş atılırken kese patlatma ihtimali çok yüksek şaştım kaldım dualarınızı bekliyorum😔🤲 Sıfır serviksle ikinci kez dikiş atılan oldu mu hiç ??
Mcmc Bstt ikinci dikişi çok yapan yok çünkü rahim toplamadan ikinci üstne diniş riskli ama benim diğer grubumdan ikinci dikişi atan var onlarla yazıştık sanırım onşarda gamzeden bahsetti şimd ordan doktorun adını yazacaklar. Allahım yardım etsin inşallah.
Mmine2019 Bstt çok zor bi olay benim doğum başlayıp dikiş açılıyor ordan dikiş ipliğini alırken kese patlıyor ki geri dikmek 3 santim açıklık var rabbim yardımcı olsun ilk gebeligimde keseyi itip dikecem dediler açılmış ti ameliyata girdim uyandığımda dikiş atılamadı kese patladı dedi doktor rabbim sen büyüksün yardim et kimseyi bu yolda yarım bırakma😢
Muwahhide Bstt Allah yardımcısı olsun , inşallah bir mucize olur da bebişler biraz daha dayanır. İkinci dikiş , bebekler ikiz ve açılma var . İnşaallah hakkında faydalı karara varabilir doktorlar 🙏😔
mceren Mcmc canım tuz şeker hamur paketli yiyecekler hepsini hayatımdan çıkardım çok nadir kek yiyorum ev yapımı. İki aydır hiç kilo almadım. Çok şükür bebişim aldı.
Mcmc Nebihe hoşgeldin. Hadi bakalım zamanında doğasun bebişin bu süreçte de çok yıpranmamaya çalış kendini bebene sakla☺🙏
Mcmc mceren haklısın canım biliyorum şu dediklerni ama geldi kalbime dinlet😔😒 yenir ama dikkat edicem edicem tamam
Mhtp26 Melikeeee bende o zmnlar göbek altında hissediyordum doktoruma sordum normal dedi korkma 2 hafta sonra biraz daha yukarıda hareket ediyor
Melikeeee Mhtp26 off valla hiç bir sıkıntım yoktu bir gaz ağrısıyla gittim doktora ondan beri uyku yok tedirginlik hat safhada Allah razı olsun biraz içim ferahladı yine
Birmelekbirbebekannesi Mcmc yüz şişmesi iyi değil canım tansiyonunu ölçtür korkma ama gebelik zehirlenmesinden en büyük belirtisi şişlik
kozalak Kızlar mrb herkeze buraya çok sık giremiyorum ama bazen fikirlerinize ihtiyacım oluyor. Benm bazen dikiş atılan yerde sızlama oluyo. Serklaj olalı dün üç hafta oldu. Acaba yeni diyemi oluyor? Kontrolüme de var daha bi size sorayım dedim. Bide iki hafta önce rahim ağzı 3.17 cmdi bu giderek kısalıcakmı? Ben bu servikal yetmezliği pek anlayamadım hala. 21 haftalık bir kaybım var bu ikinci gebeliğim. Yani şunu anlamıyorum sizin burda yazdıklarınızı okudum hep 20li haftalardasınız rahim ağzınız benimkinden uzun ben henüz 15.ci haftamdayım buraya girince biraz kafam karıştı açıkçası?
Birmelekbirbebekannesi kozalak canım benimki de biraz kısalmıştı 17.haftada falan hemde sonra anneme geldim ve sürekli yatmaya başladım 4.5e falan çıktı ben şimdi 33. Haftadayım 3cmin biraz üstü dedi dr. Dikkat edersen uzar kalkma wc duş yemek dışında
kozalak Birmelekbirbebekannesi canım ztn ben hamileliğimi öğrendiğimden beri yatıyorum ama hamile değilkende 34mm ölçülüyordu hep sanırım uzama şansı yok benim pek
Birmelekbirbebekannesi kozalak benim dikişim 14.haftada atıldı. atıldığında şimdiki den kısaydı. Ayaklarının altına yastık koyda uzan uzuyor canım hiç korkma
Htctsbk Çıktım çok şükür iyiyim tavsiyelerinizi yine alırım endişe progestan ve antibiyotik kullanıyorum
Mcmc Htctsbk oh şükür kanaman olur ilk 1 hafta sıkıntı yapma akıntınla devam eder. İlaçlarını ihmal etme kaynayana kadar yat . Çooook su iç