Mucizem00 Mcmc canım serklaj ne oluyor acaba ilk gebeliğim pek bilgim Yok öğrenmek isterim 😌 bu arada geçmiş olsun rabbim bebeğinle bir ömür saglıkla geçirmeni nasip eder insallah
Berfingnc Sydcan bebişinle kendine çok iyi bak canım bol bol istirahat et kesinlikle yorma kendini hiçbirşey bebişinden önemli değil. Benim kasılmalaryumuşama falan 29 haftalıkta başladı yoruluyodum kaynanamlarla yaşıyorum her işi yapıyodum sofrayı bile ben indirip kaldırıyodum kimse yardım etmiyodu sancım var diyodum kimse umursamıyodu en son 29+5 olunca sıklaşmaya başladı gittim sancılar tavandı açılmada olmuştu ertesi gün doğum yaptım. Kendimi yormasam böyle olmazdı hep kaynanamların vicdansızlığı yüzünden böyle oldu. Demem o ki sen sen ol hiçbirşey için yorma kendini.
Sydcan Berfingnc yaa kıyamam canım ya 😞 herkese kendı canı kıymetlı işte cok uzuldum adına vebalini nası tasıyacaklar acaba yazık ya ınss basına bırdaha gelmezz sende cok dıkkat et kendnee senın canın daha onemlıı benm allah razı olsun eşim cok anlayıslı nerdyse 3 ay bılantılarmdan ıtıbaren annemlerde kaldm anca geldm evıme dıkkat edıorum yıne hakkımzda hayırlısıı canm benım
Muwahhide Berfingnc ne kadar vicdansız insanlar var ya .. ama çok şükür bebeğiniz saglikliymis. Ve aynen öyle hiçbir şey bebekten önemi değil zaten iş nedir ki , topluyorsun , temizliyorsun aynı gün yine aynısı oluyor.
Berfingnc Onureyd çok şükür iyi oğluşum 🙏🏻 3haftadır beraberim oğlumla 49 gün küvözde kaldı güçlü oğluşum geldi hemencik evine🤗
Melikeeee Merhaba kızlar konuşmalarınızı okudum Allah inşallah hepinize sıkıntısız bir şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.. Bende pazartesi günü gaz şikayetiyle doktora gittim ayrıntılı muayene etti ve idrar yolu iltihabı çıktı birde rahim ağzı doğum evinde ölçüldü 34 çıktı daha sonra kendi doktorum ertesi gün ölçtü 29 dedi ama ultrasondan ultrasona değişir dedi yinede istirahat ve fitil verdi çok tedirginim kasıklarımda ağrıyor
Mcmc Melikeeee haftan önemli eğer 16-24 haftalarda böyle ise biraz risk olabilir ama 30 lu haftalarda isen dnlenmen yeterli olacaktır. Ağır işler yapma taşıma. Ve arayı ızatöadan sürekli bence rahim ağzını aynı kişiye alttan ölçtür.
Muwahhide Melikeeee canım duaların için teşekkür ederiz 🌸 inşaallah sağlıkla kavuşuruz 🙏 Sana da geçmiş olsun , ağrıların geçmezse ve beklemeden farklı bir doktora görün bence canım . İnşaallah sıkıntı yoktur. Kac haftalıksin bu arada ?
Berfingnc Mcmc çok şükür hayatta hatta şimdi kollarımda emziriyorum 49 gün küvözde kaldı 3 haftadır beraberim allah size de evlatlarınıza sağ salim sıkıntısız kavuşmayı nasib etsin inşallah
Melikeeee Mcmc 23+0 haftalık şuan haftaya doktoruma gidecem yine bakacak ama hareketleri hep göbek altında hissediyorum normalmi anlamıyorum ya
Mhtp26 Melikeeee bende o zmnlar göbek altında hissediyordum doktoruma sordum normal dedi korkma 2 hafta sonra biraz daha yukarıda hareket ediyor
Mcmc mel33 aynen bebişim bak 16 haftadan 27 ye geldik kazasız belasız🙏 Sabır ve inanmakla inan başka bir yolu yok bunun. İki gündür heryerim şiş göz kapaklarıma kadar acaba neden yoksa bu haftalarda normal mi? bilemedim.
Nebihe Kızlar bu serklajı olup Doğum yapan çocuğunu sağ Salim kucağına alan var mı onlarda yazsında okuyup biraz enerjimiz yerine gelsin ☺️
Mcmc Nebihe aşkım olmaz mı yüzde 90 ı alıyor sağlıkla kucağına . İkizler zor ama onlarda da çok var. hemde vaktinde yapılan serklajla miyadına kadar gidiyor.
Aydemir Nebihe ay inşallah size bi kaç hafta sonra yazarım 36. Haftanın içindeyim dört gözle bekliyorum oğlumu ☺️
mel33 Mcmc neden sis ki canım.vücudun nasıl .ödem olmasın.tansiyonuna bak.tuzlu turşu kola yeme canım
Birmelekbirbebekannesi Mcmc yüz şişmesi iyi değil canım tansiyonunu ölçtür korkma ama gebelik zehirlenmesinden en büyük belirtisi şişlik
Mcmc mel33 ya annem az yürü evde dedi . Bilemedim ki yada sürekli uyuklama halinden de olabilir. Bilemedim . Bişey olmaz aman 🙏☺