Kardelen24 mel33 masallah canim cok sevindim . Cok kotu bir durum olsaydi sanmiyorum ki seni yollasin eve .sen evde yat dinlen hic kalkmadan , stresten kesinlikle uzak dur . Haftanda kotu degil kilolarida guzel biraz daha dayancaklar insallah
mel33 Kardelen24 sağol kuzum.inşallah öyledir.yatıyorum hep işte.inan banyo bile yapmadım.sildiler vücudumu.
Mcmc Bstt ayyy yaaa 26 yı bir görse :( Devlete düşürmeain asistanlara bend ebir gece kaldım beni benden hbersiz doğuma götürrürler diye hiç uyumadım eşimide uyutmadım bırakma beni diye:(((( ahhh ah allahım sen büyüksün.
Kardelen24 Muwahhide masallah canim cok sevindim senin adina . İnsallah hep boyle Guzel devam eder hepimizin 💙Sen yine olabildigince yat evde kalkarsin zaten yuruyus yaparsin acilirsin biraz .
Muwahhide Kardelen24 bugün çıkmışken biraz dolasalim dedik. Tekerlekli sandalye bulmuş eşim onunla gezdim biraz iyi geldi 🌸
Bstt Twinmomtobe anladim canim inşallah bi an once iyilesir. Silverette den sikayet eden hic duymadim acaba yerli uretimler mi yetersiz yaa
Twinmomtobe Bstt evet maalesef bende işe yaramadı belki yarayan birileri vardır ben yerli üretim almıştım yine tamamen gümüş ama olmadı maalesef
Mcmc Twinmomtobe bunu söylediğin iyi oldu . Ama kızlar doğumdan bir kaç hafta önce kullanmaya başlamak gerekiyormuş. İyisiniz değil mi canım?
Mcmc mel33 evet 26 sı vurulucam ozaman tam 28. Haftam olacak hayatım. 12 saat te bir 2 defa sabah akşam. Celeston diye bir ilaç yazmış. Bir defaya mı mahsus vurulacak bu yoksa süresi mi var yani bir iğne atıyorum 2 hafta mı götürür. Var mı kullanan kızlar?
Birmelekbirbebekannesi Mcmc banada Celeston yazmıştı dr canım haftaya bi daha vurulcam. 1ay arayla dedi bana dr. Ilkini 23 24kasımda vuruldum bunuda 24 25aralık vurulcam inşallah
Mcmc Kardelen24 aşkım valla bende yemiyorum brokoli falan yiyorum :( evet çikilataya dayanamıyorum ama paket pakette yemiyorum. Amaaaaan napalım kuzum verirrir doğumdan sonra. Takılmayalım dimi😔☺
Muwahhide Mcmc şimdi Avm ye geldik biraz hava almak iyi gelicek , evde insan çok bunalıyor , hele ki ben yatmayı hiç sevmiyorum. Biraz moral depolamak istedim. Çok şükür canım , teşekkür ederim 😘
Aydemir Berfingnc ayy çok sevindim çok mutlu oldum. Çünkü biz erken doğumlarda böyle şeyler duymaya çok ihtiyaçlı olarak bi hamilelik süreci geçiriyoruz örnek oluyor bize. Çok şükür 36. Haftama girdim ben ama 24te korkuyla ameliyata girmiştim. 2. Hamileliğinz nasip olursa erken doğum öykünüzü Dr paylaşırsanız erkenden önlem amaçlı bi serklaj yapabilir size.
Berfingnc Aydemir inşallah sağsalim alırsın bebişini kucağına canım 🤗 bakalım inşallah olursa anlatırım doktora 😀
Muwahhide mel33 inşaallah canım , sende iyi ol bak güzel şeyler duymuşsun az kaldı sabrın sonu selamet . Hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun 🌸
Muwahhide semadem teşekkür ederim canım 🌸 şeker yüklemesi konusunda bilmiyorum sanırım Türkiye de ki dr lara güvenim kalmadı. Ben biraz o açıdan sorguluyorum. Bazı doktorlar hastaneler anlaşmalı oluyormuş. Şuan da vaktim var biraz araştıricam.
ZelihAlpereninannesi mel33 bunlar güzel haberler hayırlısı ile alacaksın kucağına yavruşları hiç canını sıkma dualar hep bizle inşallah