Mcmc mel33 canım ben dışarı çıkıp hareket edince yapıyorum aha şimdide girdim çok şükür:( napalım bizim kaserimiz bu. Yarın gidiyorsun dimi.
mel33 gamzetastan Canım ya.dikiş nasıl açılmış.hiç mi bekletemiyorlar.içim acıdı Allahım sana güç kuvvet sabur versin
mel33 Onureyd seninde ikiz sanırım canım benimde ikiz.24 hafraligim bende.rahim ağzım sıfırlanmış nerdeyse dikiş var sadece...
ZelihAlpereninannesi mel33 canım ya konuşulanlarin hepsini okuyamadım durumun nasıl seninde iyisiniz inşallah
Onureyd mel33 canim kk dan biliyorum seni nasil sifirlanmiski seninki benimkide kasilma aninda aciliyomus
Yesim_Ercan Mcmc Bu serklaj ameliyatlimi bu yapilirken uyanikmisiniz yoksa bayginmisiniz kizlar sonucu ne oldu bi sorununuz varmi peki serklaj olanlar beni bilgilendirirmisiniz
mel33 Mcmc Evet canım gidecem inşallah 3 ten sonra.ay azcik zorlayınca akıntı geliyor.sende de oluyor mu.birde bu var benim.inan pırasa karnabahar brokoli yemekten kusacam.kardelen magnezyum diasporal mi ne diye ilaç varmış ishal ediyormuş.bir gün onu birgün osteo kullansam olur mu diye sora cem.kasılma varsa onun içinde ilaç isteye cem.bir de idrar tahlili.
Mcmc Birmelekbirbebekannesi bende kv den . Offf aşkım hiç girmeyelim o konulara:( insan kendi annesine babasına derde kv ne der ki:(
ZelihAlpereninannesi gamzetastan Allah yardımcın olsun canım bu durumun tesellisi yok ama Allah dan ümit kesilmez sabrını versin inşallah 🌷
mel33 ZelihAlpereninannesi kuzum ben yarın gidecem 3 ten sonra inşallah.kabuzum yine azcik zorlayınca akıntı geliyor.Öyle yatıyom
Mcmc mel33 kuzum benim çok çok ögle akıntım yok. Ama hani büyüğü yapınca silerken sümüksü geliyor. Hani dediğim gibi beni endişelendirecek kadar değil. Hiç au tarzı değil. İyi hberler alalım yarın lütfen🙏
Kardelen24 mel33 canim diasporal ishal yapmiyor biraz hareketlendiriyor sadece ben henuz kullanmadim gerek duymadim magnezi calsine guzel cikartiyormus doktorum haftada 1 rahatlamak icin alabilirsin dedi bana sende bir sor baya etkili bir ilacmis
Berfin2626 Mcmc allah ıslah etsin bunları ya sömürdüler bizi vallahi 400 tl ikili testi yaptırdım hersey çok pahalı 🤪
mel33 Kardelen24 tamam sorayim canım.ben osteo kullanıyorum magnezyum ve kalsiyum var içinde ama demek.ki farklı ilaçlar.ay canım bağırsakların fokur fokur ama afedersin çıkış yok.zeytinyağ ile masaj yaptım.yatıyorum.aman canım inan acısı sıkıntısı umrumda değil ama zaten bebeler dikişe gelmiş.ıkınmaya korkuyorum.azcık ıkınsam akıntı geliyor...
Kardelen24 mel33 canım senin kabiz olmaman ikinmaman lazim Gerekirse lavman yapsinlar soylede bugun mu gideceksin ? İnsallah guze haberlerle don