Kardelen24 gamzetastan canim benim ne denir ki Allah yar ve yardimcin olsun . Cok zor bir sinav.İnsallah bir mucize olur 🙏🏼 belli mi olur . Cok uzuldum:( elden ne gelir dualarimiz seninle
Birmelekbirbebekannesi Mcmc sağol canım seninde. Bana erkek bebeklerde 4tane vuruluyor dedi dr saatini şaşırma demişti hatta ertesi gün sağlık ocağında vururdum dünde 2tane yapıldı dedim oda erkek demi o yüzden 4tane vuruluyo dedi
Mcmc Birmelekbirbebekannesi aa ondan mı ki. Değilik miş. Aman kuzum ne olur dikkat et sende çoğulsun :(
Mcmc Birmelekbirbebekannesi hangisi ki aman kilosu iyi boşver anası babasından uzun olamayacak belli 1.60 benim 😒
Leis Mcmc kızlar doktor muayeniz nasıl oluyor her doktora gittiğinizde rahim boyunuz ölçülüyor mu ve nasıl ölçüm oluyor ultrasondan mı alttan mı
Bstt Mcmc yok canım progesteron kullanmiyorum ben vajinal enfeksiyon icin fitil kullandim cok. Simdi de akintimi anlayamaz oldum normal mi degil mi diye.
Mcmc Birmelekbirbebekannesi ay kurban k bakma ikiz sandım tamam 4 yitane iğne vurulunca aklım ona gitti o erkek bebekteydi k bakma. Bir yandan eve geçmeye çalışıyorum eşim eşşek gibi araba kullanıyor onunla tartışıyorum da :(
Birmelekbirbebekannesi Mcmc yok canım sorun değil. Tartışmaya kaptırıp germe kendini biliyosun bizim düşmanımız sinir stres.
Mcmc Birmelekbirbebekannesi vall çok geriliyorum böyle hunharca kullanınca. Cama vurup çatlatmışlığım var. Bazen erkekler cidden algılamıyor. Neyse eve geldim . Çkim 500 milyon istere bakıyorum.
Seeevgi Birmelekbirbebekannesi hergün yanındayım kanguru yapıyoruz yanına sabah gelip gece gidiyorum şükür hep beraberiz oğlumla
Birmelekbirbebekannesi Seeevgi ayy ne güzel ona dokunmak seni kadar rahatlatır şimdi dimi? Bebek içinde çok faydalıymış tentene temas kilo alımını bile hızlandırıyor diye okumuştum. İnşallah eve getirdim haberini de verirsin canım.
Birmelekbirbebekannesi Seeevgi çok şükür canım 33+0 olduk bugün dra gittim rahim boyum 3ün üzerindeymiş ağrım oluyo dedim normal dedi grip öksürük olmuştum antibiyotik verdi. Nst de de sancı çıktı çok değil ama artık haftada yada en geç 10 günde 1gel dedi.
Seeevgi Birmelekbirbebekannesi evet csnım gerçekten çok rahatlatıyo benide oğlumuda burada çok önem veriyorlar anne babanın bebeğin yanında olmasına istediğimiz saate kadar kalabiliyoruz bebek için çok iyiymiş
Birmelekbirbebekannesi Mcmc bende çok geriliyorum bide ben bilmiyorum araba kullanmayı eşime yavaş deyince çok biliyorsan sen kullan diye kenara çekiyor arabayı daha çok kavga ediyoruz ☺️ o yüzden babamla gidiyorum çoğunlukla 🤭
Seeevgi Birmelekbirbebekannesi çok sevindim canım inşAllah vaktinde gelir bebişin orada gün sayan arkadaşlarında Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Seeevgi Mcmc evet canım çok güzel bir duygu bakıyo kendi kendine gülüyo öyle güzel kokusu varki Rabbim sizlerede tattırsın 🤲