CansuDemir Yesim_Ercan Çanakkale tıp fakültesi hastanesi. Bütün şehirlerdeki fakülte hastanelerinde yapılır zaten.
Mmine2019 Yesim_Ercan hangi şeyindesin tıp fakültesi varsa bulunduğun şehirde orda yaptıra bilirsin ücretsiz benim doktorum tıp fakültesinde perinatoleji doktoru 40 gün oldu yapalı ücretsiz yaptı
CansuDemir Mcmc oh oh maşallah. Şimdi bi anda 30 olcan ondan sonra 32 34 36 derken nst filan hop hop geçcek 😂☺️
Birmelekbirbebekannesi Kızlar ilk iyi haber benden gelsin rahim boyun daha 3cmin üzerinde dedi dr. Suyu biraz daha iyiymiş gelen suyum değilmiş yani idrar kaçırıyomuşum 🤭 kilosu da iyidedi 2kilo olmuşuz teyzeleri☺️ hadi bakalım @Mcmc sıra sende ☺️
Muwahhide Birmelekbirbebekannesi canım güzel haberler almana sevindim , hep birlikte sevindik 🌸😊 seninde az kaldı ya güzel şeyler duymaya hepimizin ihtiyacı var gerçekten 💕
Kardelen24 Birmelekbirbebekannesi masallah canim cok sevindim senin adina 🙏🏼 Kilosuda iyi bundan sonra bir sknti olmaz Allah in izniyle
mel33 Birmelekbirbebekannesi Canım maşallah maşallah kocaman olmuş bebiş...oh çok şükür suyun sizi daha idare eder.rahim ağzı süper.....çok sevindim ...
Birmelekbirbebekannesi Bu arada iki kere bağlandım nstye benim sıpa ilkinde hareket etmediyemek yede tekrar çekelim dedi dr bu seferde ben korktum stresten sancım çıkmış azıcık ilkinde yoktu 😊 yinede çok şükür
Birmelekbirbebekannesi Muwahhide Allah hepimize nasip etsin inşallah canım. Çok teşekkür ederim hepimiz kucağımıza bebişimizle yazıcaz birbirimize inşallah. ♥
Birmelekbirbebekannesi Kardelen24 inşallah canım hepinizden güzel haberler bekliyorum artık 😊 inşallah sizde mutlu çıkarsınız drdan
Kardelen24 Yesim_Ercan canim cok gecmis olsun . Bir an once karar verip gitsen iyi olur . Devlet hastanelerinde sadece serklaj ipini hasta aliyor diye duydum . İyi bir doktor bul ama perinatolog olsun munkunse.
mel33 Mcmc eder annesi eder uyuyordur.korkma sen.Maşallah benimkiler çok hareketli.Bende azıcık yavaşlasalar diyorum.çünkü hareket ettikçe altına vuruyorlar.güzel haberlerle dön canım......
mel33 CansuDemir Canım ya maşallah oğluna ne güzel .darısı başımıza.benimkilerde dikişe dayanmış nerdeyse