dml33 Bnde bugun kotu ruyalar gordum demekki bugunde var bisey 5de kalktim baya uyuyamadim hatta allah guzel gunler gecirmemizi nasip etsin.🤲🤲
Mcmc Kardelen24 öff valla daha hareket yok bebeğimden birde şeyim gıcıklanıyor belki normaldir de.... Hay ben böyle işin valla ya Allah ım ne olur affet beni isyan etmek istemçyorum:( dml33 evet herhalde canım hayırlısı olsun inşallah bende dua edeyim bugün hepimiz için. Bugünü sağlam atlatırsak hepimiz sanki hiç birley olmaz bize:(
Melikerim Mcmc aynen ilk gebeliğimde hiç bi sorun yaşamadım hoplaya zıplaya bitirdim 9 ayı çok şükür bu sefer neden böyle oldu anlamadım doktor progestan vermedi adalat içeceksin doğuma kadar dedi en iyisi şindi farklı bir doktora daha görüneyim çok teşekkür ederim 😌
Mcmc mel33 git git tatlım . Melikerim bencede sonuçta daha 20 haftalıksın. Hani 30 küsür desen anlarım . İhmal etme canım yormada kendini.
mel33 Mcmc kuzum burda resmen gök yere indi.özel bölgemi aldırdım.belimden aşağı yıkadım.üstümü değiştirdin sanki bur az rahatladim.yarın gideyim diyorum bakalım.zaten sıkışırsam kadın doğumcu cağirtyoyirsun hastaneye 2 katı ücretle olmadı öyle yaparim hem daha sakin olur bekleyeyim bakalım.yatıyorum.oy kuzus ve geçer mi bu günler.....
Herdem25 Kızlar farkettiğim bişeyi paylaşacağım ben sabah bir akşam iki progestanı fitil olarak kullanıyorum. Dün ne hikmetse hem sabah hem akşam kullanmayı unuttum.. tevafuk mudur bilemedim ama kasık ağrım olmadı normalde sabah kalktığım an kasık ağrım başlıyo gece yatıp uyuyana kadar şimdi kullanmaya korkuyorum 😞
Mcmc Herdem25 acaba şey olabilir mi hani fitil olarak alıyorsun ya iyileştirme etkisi. Ben ağızdan alıyorum bende öyle bir etkisi yok dediğin gibi. Ama ilk doğumdan sonra doktor rahim toplasın diye bana bir ilaç vermişti onu da ağızdan alıyorsum ama vajinamın içi rahmi nasıl bir hareket vardı anltamam sanki bebeğin hareketleri devam ediyordu. Dediğin mümkün yani canım. Bstt he ya mıhtemelen aitresli bir dönemdeyiz kuzum .
Bstt Gunaydin kizlar. kötü ruyalarin etkisini atin uzerinizden. Tersine cikar rüyalarınız hiç merak etmeyin saglikla kavuscaz bebislere🤗
Herdem25 Mcmc hamileliğimin ilk zamanları başka bi şeyden düşük tehlikem vardı yine kullandım ağızdan alıyordum müthiş başdönmesi halsizlik yapıyo 😞
Mcmc Yesim_Ercan devlette olmadım. Durumun nedir özetlersen eğer muhakak bilgis olanlar yazacaktır. Muwahhide evet bebişim ya geçecek allahın izniyle . Bu akşam bir gideyimde doktora daha rahat edicem🙏😘 mel33 aynen tatlım yarına birşey kalmadı zaten.
Muwahhide Mcmc canım bu kabuslar bende de var , sen içini ferah tut , ister istemez insanın morali bozuluyor , bende çok saçma şeyler görüyorum bazen. Bebeğinde sen de iyisin , inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın korkma kuzum Allah'a güven . 🌸
Yesim_Ercan Kizlar devlette serklaj olan varmi varsada belli bir ucreti varmi yada riski fln zarari fln soylermisin lutfen
Muwahhide Yesim_Ercan canım ben Zeynep Kamil de serklaj oldum ücretsiz ama sadece dikiş ipini sen alıyorsun. 12 gün oldu bugün olalı.
Melikezturk Mcmc 21 olduk bizde bugün çok şükür 😊 suan doktoruma geldim muayene için bakalım gebelik nasıl gidiyor bu aralar kalp atışını da dinliycez 😊 çok mutluyum Bebeğimi görücem 😊
Mcmc Melikezturk oyyyy kuzum rahim boyu suyu kesen bebeğin kilosu aman unutma insan unutuveriyor😂 ne güzdl yaaa benimde 6 da akşam. Lütfen güzel haber ver bize🙏🙏🙏🙏
Melikezturk Mcmc herseyimiz çok güzel canım bebeğimiz gebe göstermedi cinsiyeti ama gördüm kadariyla kız dedi doktor 😊