mel33 Mcmc kuzu yap sen alışverişleri.bak sonra Allah izin verirse bana yol gösterirsin.aldıklarını söylersin...bu arada karnım ağrıyor arada ya...
Bstt Mcmc ben de arabada birakicam giderken pratik olur bana. İnceledim casual cadillac i cok hosuma gitti. Sürüşü falan cok guzel sadece tek elle katlanmiyor o sorun.
Mcmc Bstt evet o katlanma sorun. Dediğim gibi bende beğendiğim bir marka ablama da ben aldırdım . Sağlam birde. Güle gülenkullanırsın inşallah😍
mel33 Mcmc Yok kuzum ya sancı desem değil gibi aman bilemedim işte.neyse bekleyeyim.birde gece çok terliyorum üstünümü ayağımı açıyorum hep
Bstt Mcmc göğüs ucu icin ne düşünüyorsun ben durek silverette gümüş kapak mi alsam diye düşünüyorum yara olmasini önlüyor herkes asiri memnun
Mcmc Bstt evet ya herkes çok memnun . Çok pahalı ama olsun bende silver istiyorum . Doğumdan bir kaç hafta önce rezene çayına başlayıp göğüslere masaj yapmak gerekiyormuş birde. Herşeyi not alıyorum . Şubatta paylaşırız😍
Kardelen24 Bstt canim merhaba . Ben bu gogus kapaklarini cok anlamis degilim fiyatida pahali cokta gerekli oldugunu dusunmedim nedense su yasima geldim Cevremde hic kullanan gormedim cunku sence elzem bir sey mi ?
Bstt Mcmc cok zevkli bu liste😍 notlarima başladım markalarla not aliyorum almasi daha zevklidir eminim
Bstt Mcmc ben de alcam gibime geliyo. Ya bi arkadasim var emziren instagramdan atti rezeneyi icmeyin demis bazi doktorlar araştırcam ben de zararli diyolar
Mcmc mel33 kuzum sancı belinden hatta sırtından başlıyor kasıklarına. Bazen benimde ağrıyor ama ben kabızlığıma 3 günde bir girmeye bağlıyorum. Bende üstümü açsam üşüyorum örtsdm terliyorum hele ayaklarım hiç çorap gitmiyorum evde.
Mcmc Bstt onu bende duydum ama bebeğe gaz için vermeyin diye bir doktor video paylaşmış. Bak bir adam var alifuatserpen instagramdan takip etmelisin hem cevap veriyor hemde bilgileri iyi kaydediyorum. Bunu ondan duymuştum sanırım yada ebeden😌🤗
mel33 Mcmc sorma benimde ayağım yanıyor.giyemiyorum çorap felan.uyuyunca üstün açık kalıyor üşütuyorum heralde..
Bstt Mcmc tamam bakiyorum canim. Bu arada atesolcer markasi var mi bildigin braun iyi ama gerek yok o kadar paraya diyolar. Ablan ne kullaniyo
Mcmc Visio focus aldım ben ona hediye. Su yu da ölçüyor. Kız iyi hatırlattın kullanmıyorsa bana versin onu 200 küsüre almıştım☺. Doktorların bile kullandığı iyi bir marka diye biliyorum. Araştırmakta fayda var.
mel33 Mcmc Canım ateş benim korkulu rüyam kızım ateşli havale geçirdi .bende emzik alından ölçen temassız kulak hepsi var.kulaktan ölçen braun.temassız medisana.memnunum canim
Mcmc Bstt kuşşanıyordur herhalde ya istemek de ayıp olur sanki😂 Neyse alınır bir şekilde☺ mel33 aynen şuan bile yanıyorum😌