kozalak Muwahhide canım progeston ağızdan alıyorum ben ama normal gebelerdede aynı akıntı oluyomuş sanırım başka hangi ilaçları kullanıyosun ?
Muwahhide kozalak olablir canım sen yine şüphe ettiğin bi durum olursa dr na sorarsın. Ferrum fort , osteocare , folikasit , coraspin , progestan . Ay yazarken yoruldum 😬 sen ne kullanıyorsun canm
kozalak Muwahhide kıyamam canım çok sor benimde bir kaybım oldu ama napalım Allahım Rabbim inşallah bunlara ömür versin
mel33 Kardelen24 inşallah canım.herkesten güzel haberler duyarız.bekleyemem kuzum işte pazartesi bakacam kendime ona göre ya pazartesi ya salı gidecem.ay canım yattığım yerden işleri yönetmek ne zor.bir de ben yatıyorum ya çamaşırları felan eğri büğrü.katlayıp koymuşlar ya sabır diyorum.neyse çamaşırları nevresimler derken zaman geçiyor diyorum...
Kardelen24 mel33 canim benim yaa gormemen lazim yoksa cildirir insan . Ya da Kadina soyle duzgun katlasin neyden rahatsiz oluyorsan soyle duzeltsinler ki sende dusunup kendine sknti yapma. Ya da bir kac ay gormezden gel.
kozalak Muwahhide canım gittiğimde soracağım işte inşallah kötü bişeydeğildir bende folik asit progeston osteocare clexan 4000 kullanıyorum canım
Muwahhide kozalak kozalak aynı ilaçları kullanıyoruz canım , inşallah sağlıkla zamanında gelsin kuzucuklar 🌸
Melikezturk Hanımlar yaa çok başım ağrıyor ne yapsam geçer 😔 tansiyonumu da ölçtüm normal ama neden ağrıyor anlamadım
kozalak Melikezturk ikinci tremestırdaysan eğer artan kan basıncıdan dolayı baş ağrıları olurmuş bu dönemde ben öyle biliyorum birde kasılma önleyici ilaçlar kullanıyosan onlarda yaparmış
Mcmc Melikezturk kuzum dua et migrenin yok :( benim öigrenimi tetikliyot kafamı duvarlara buruyordum. Kahve içç türk kahvesi . Beni az rahatlatıyordu.
Mmerwe kozalak ben Küçükköy de Asya hastanesine gidiyorum doktorum Hakan Seven ayni zamanda hastanenin sahibi kendisi halam iki çocuğunu da orda doğurdu çokta güvendiği bir doktor onun Önerisi ile gidiyorum Bahçeşehir de oturmama rağmen bende memnun kaldım.
Selmas57 Mmerwe insallah bu sefer hersey yolunda gider, ben 18 haftalik oldum. Ilkimi kaybettim bende.. dokyorun kimdi istinye universitesinde?
Mmerwe Selmas57 bir sefer gittim o doktora takipli hastası değildim üner isminde bir doktordu soyadını flan unuttum valla hala oradaymış Allah yardımcımız olsun bu süreçte hepimizin cok sağol hepimize geçmiş olsun bir daha yaşamamak üzere 🙏🏻🍀
Selmas57 kozalak var canim 27 kasimda olum 14+3 haftalikken. Doktor artik evin icinde haraket edebilirsin dedi ama yinede dikkat ediyorum. Sen kac haftaliksin?