Birmelekbirbebekannesi Gursesgurses yaşamayan anlamaz ki canım gerçi benim ilk bebeğimi kaybettiğimde yengem de hamileydim 5hafta falan büyüktü onun ki akşam geleyim mi diye aradı ben bana sarılıp ağlayışını hiç unutmuyorum istersen gelmem bi daha seni etkilemeyim demişti şimdi yeğenime annem bakıyor o zaman ben nasıl getrcem çocuğu demiş anneme üzülmeyim diye yanımda hiç bahsetmedi bile. İnsanlık önemli. O da hamileydi ama beni üzmemek için herşeyi yaptı
Mcmc Mmerwe akıntı normal beyaz sümüksüyse. Yaşil sarı kokulu olmasın. Yeni serklaj oldun gelebilir. 4 gibi sonra al demişti bana . şuandada sıkıntı yok istediğin zaman al diyor. Bende 3 günde bir duşa giriyorum.
Mmerwe Birmelekbirbebekannesi evet bende kısa sürede kalmaya çalıştım oyle de devam ederim saçlarımı kısacık kestirdim zaten duşta zaman harcamayayım diye 😀
Birmelekbirbebekannesi Mmerwe bende keşke diyorum Serklajdan önce kestirseydim çok zor oluyo böyle. Şimdi de kuaföre gitmek gözümde çık büyüyor kaş bıyık bile evde kardeşim hallediyor 😔
Mcmc Gursesgurses ya şimdi birşey dicem olmayacak. Başına gelmeyen bilemez o da tam kucağına alırken birşey olmasın aman . Ya ne vicdansız insanlar var cidden.
Gursesgurses Mcmc canim zaten basina gelse kosa kosa oda buraya anlatirda işte vicdansizlikmi deyim anlayissizlikmi bilemedim. Allah bize sabir versin
Mmerwe Birmelekbirbebekannesi evet bende zar zor kocamı ikna ettim de kestirdim kaş bıyık kendim hallediyorum suanlik ilerleyen zamanlarda Ne olur bakicaz artık 😀
Mmerwe kozalak evet daha iki gün oldu olalı 13+4 oldum sanırım ultrason a göre. İkinci gebeliğim ilkini 15 haftalıkken kaybettim hiçbir şikayetim yokken suyum geldi ve olanlar oldu o Sebepten dolayı önlem amaçlı yapıldı suan serklaj. Artık Allah'a emanetiz hepimiz 🙏🏻🍀 doktorumla konuştum simdi rahim ağzı salgısı korkma dedi tabi benden hala lekelenme şeklinde kanlı akıntı da geliyor tedirgin oldum cok sağol 🙏🏻 😘
kozalak Mmerwe o kanlı akıntı serklajdan sonra normal canım benim korkma bendede oldu daha sonradan hani kanlı kokulu falan olursa enfeksiyon olabilir şu an çok normal akıntılardan korkma canım bide diğerinde suyun geldiğinde açılman varmıydı ?
Birmelekbirbebekannesi Mmerwe halledersin yine bi şekilde canım yapabiliyorsan ben hiç beceremem ip tutmayı o yüzden yapamıyorum kaşa zaten hiç cesaretim yok 😊
Mmerwe kozalak ilk gittiğim doktor 22 milim açılma var dikiş atılabilir dddi büyük hastaneye yönlendirdi gittim bende orda ki riski gebelik uzmanı güya hayır oyle birşey Yok dedi bu haftada dikmiyoruz bile dddi progestan verdi eve yolladı ve geldim evime ertesi gün Doğum sancısı cektim bildigin ve eşim beni kucağına almasıyla suyumun gelmesi bir oldu o zaman anladim bitti herşey dedim hastaneye gittim hafif ikinmayla doğurdum bebeğimi ve sonrasında kürtaj da yaptilar bana ve hiçbir sebep neden söyleyemedi İstinye üniversitesi hastanesi Bahçeşehir haram zıkkım olsun para tuzakciları birde yüksek riskli gebelik uzmanı sözde herif..
Mcmc kozalak progestan, ferro sanol , omega 3 , osteo. Ama sen yeni oldun ya antibiyotikte kullanman gerekşyor ilk hafta. Oluşanilevek enfeksiyon riakine karşılık.
kozalak Peki kızlar birşey sormak istiyorum serklajdan sonra cinsel ilişki sizlerede yasaklandımı birde yeni olduğundanmıdır bilmiyorum sanki dikiş atılan yer sızılıyor sizlerdede oldumu böyle?
Asiiye Mcmc canım osteo kullaniyorsun ya bende aldim ondan doktorum magnezyum ilacin bitsin kullan dedi ama ordaki magnezyum mg düsük ya riskli gebelik hani magnezyum da kasilmayi önlüyo orda doz düsük ya sana birsey dedi mi doktorun aklim kaldi benim
kozalak Mcmc ay canım çok teşekkür ederim içim rahatladı akıntılarınız nasıl benim sulu akıntım geliyor hep
kozalak Mmerwe gelmiş geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah şu an rahim ağzın kaç cm biliyomusun canım
Mcmc Mmerwe :( bir çok insan maalesef doktor kurbanı oluyor canım. Dur düşünme artık. Yeniden bir tola girdm erken serklaj ile sonuna kadar gideceğiz inşallah🙏 Bizim için en önemli şey enfeksiyon. Buna dikkat et. İlk ay çok önemli kaynaması açısından dikişinin.
SerSel Mmerwe Çok geçmiş olsun😞İnşallah bu gebeliğinde hayırlısıyla sonuna kadar gidersin🙏Hastanedeki dr unuzun adı neydi acaba?
Selmas57 Mmerwe insallah bu sefer hersey yolunda gider, ben 18 haftalik oldum. Ilkimi kaybettim bende.. dokyorun kimdi istinye universitesinde?