ZelihAlpereninannesi semadem çok geçmiş olsun öncelikle 3 hafta olmuş.kasik ağrısı normal mi bilemedim doktoruna msj atsan önce ıdrar tahlili isteyebilir belki
semadem ZelihAlpereninannesi internette rahim.büyüdüğü icin bağlar gerilir ağrı yapar.diyor ama tabi.bellide olmaz insan korkuyor
Birmelekbirbebekannesi Aydemir ameliyathane soğuk evet ben 7 ağustosta serklaj oldum o bacak arama sürdüğü ilaçla bi başladım titremeye çıktım bi yarım saat titredim ve yorgan istemiştim o sıcakta. Allah zamanında girmeyi nasip etsin oralara tekrar
Birmelekbirbebekannesi Mcmc oğlak erkeği tanımıyorum hiç ama en yakın arkadaşlarım hep oğlak. Halbuki oğlak oğlaklar anlaşamaz derler 😂 erkek kardeşim kova benimde 🤣 ona huy olarak benzerse işim iş 😂 seninki ne burcu olacak canım
Melikezturk Yaa hanımlar doktor başta ilişki yasak dedi eşim de normal olmasa da en azından farklı yönden olsa diye bende gönlünü yaptım ama dikkatlice tabi bu durum oldu aramızda ama ben dikislerime bişiy olur diye korkuyorum sizce bişiy olur mu ağrım sizim yok çok şükür de sormak istedim sizede kafama takıldı yazmaya çekiniyorum bunu ama sormak mecburiyetinde kaldım size 🙇😔
Mcmc Melikezturk farklı dediğin ne ki canım sürtünme mi? Birşey olmaz herhalde ya milrop kapmada aman canım.
ZelihAlpereninannesi Melikezturk riskli durumlara girme derim ben burda aylarca yatan var.birsz sabredin canım pişman olacagimiz şeyler yapmamakta fayda var.
Mcmc Birmelekbirbebekannesi mart ortası ne oluyor ki yani 8 i gibi. Oğlak iyi ya her huyu eşime benzesin isterim☺
Birmelekbirbebekannesi Mcmc balık diye biliyorum canım. Ya anneye benzeyecek ya babaya zaten bende tip olarak babasına benzese keşke huy bana benzesin diyorum 😂
Melikezturk Mcmc evet canım öyle ama dikkat ettim tabi çok şükür bisiyim yok zaten dedim eşime bi daha doğuma kadar yanıma bu konuda gelme diye 😊
Melikezturk ZelihAlpereninannesi yaa öyle tabi oldu bi kere daha riske etmem zaten çok şükür de bişiy olmadı