Birmelekbirbebekannesi mel33 anladım canım bana 29da yapmıştı dr senin ikiz ya belki daha erken yapar. O zaman başladı benim hıçkırık hatta korkmuştum bişey oluyo diye 2saniye de 1 tık tık biley oluyo ve uzun sürüyor gittikçe daha da uzuyor hıçkırığı ☺️
mel33 Birmelekbirbebekannesi daha 23 ün kuzum ya belki 25 26 dan sonra yapar.bilmiyorum ki.bir bakıyorum zaman evet geçiyor.bir bakıyorum hiç geçmiyor bunalıyorum ...
Mcmc Birmelekbirbebekannesi oyyy kurban olurum ya hıçkırığını yesinler. @Aydemir kuş seni neden ekledimse konuşuyoruz ki biz zaten ☺ hatta yooo uuzun zamandır bize yazmamışsın 😳 Napıyorsun bakalım hazırlıklar tamammı ? Dikişini nasıl yapacaksın aldırcakmısım canım?
Birmelekbirbebekannesi mel33 Allah yardımcımız olsun bu ara bende çok sıkılmaya başladım basıyo ev artık ama az kaldı çok şükür hepimiz için çoğu gitti azı kaldı Allah tamamına erdirsin inşallah
ZelihAlpereninannesi Bstt sanırım o zaman hersey serbest olacak bakalım hayırlısı gelelimde o günlere inşallah
Birmelekbirbebekannesi Mcmc seninki de başlar yakında canım az kaldı ilk yaptığında paniklemiştim ben sen panik olma 🤭
Herdem25 Merhaba arkadaşlar hepinize geçmiş olsun Rabbim zamanında hayırla sağlıkla bebişlerinize kavuştursun.. Aranızda benim gibi düşük ve erken doğum hikayesi olmayıp ikinci gebeliğinde serklaj olan varmı?
Mcmc Herdem25 kuzum erken gebelik ve düşük riskin yoksa neden olasın ki? Oldun mu peki sen serklaj ve gerekçesi nedir?
Herdem25 Mcmc 30 kasım cuma geçmeyen karın ağrısı vardı mideme doğru iki üç saat geçmeyince acil gittim orda ölcüm yapıldı hemen ayrıntılı ultrasona gönderdi orda anlaşıldı alttan muayenede de 1 cm açıklık olunca dikiş önerdi ben hemen istemedim iğne ilaç tedavisi çıktım 1 hafta istirahat sözü ile... 3 gün sonra sabah uyandım peçetem baya bi ıslaktı kasıklarımda çok ağrımıştı akşamdan doktora msj attım gel dedi gittik ultrason alttan muayene ve alttan ultrason yapıldı acil dikiş olcak dedi rahim içten açılmaya başlamış bebekde kafayı dayamış baskı yapıyo apar topar olduk bugün 10 gün oldu yatıyorum bende şoktayım ilk hamileliğimde yaşamadım kızım 38+6 da doğdu sürekli de gezen biriydim
Mcmc Herdem25 hah açılmayı diyorsan evet onda her gebeliğinde olacak diye birley yok. Biz daha doğruau benim rahim ağzım da yetmezlik boyu kısa olduğu için erken doğum yaptım yitesbir amaçlı serklaj oldum. Burdaki çoğumuz böyle. Yeni olduysan bir ay yatıp dinlenmen lzım . Hele hele enfeksiyona dikkat etmen . Çok şükürki hemen müdahale edilmiş. Allah tamamına erdirrsin inşallah.
Kardelen24 Herdem25 merhaba . Sanslisiniz ki erken farkedilmis ve guzel haftada yapilmis . İnsallah miyadina kadar tamamlarsiniz hamileliginizi . Dinlenin bir sure kalkmayin agir is temizlik zaten yapmayin . Doktor zaten gerekeni soylemistir . Ck gecmis olsun
Herdem25 Mcmc rahim ağzı boyumdan ilk ağrı ile gittiğimde ayrıntılı bakıldı 29 çıktı 25 e düşerse çok daha zor demişti zaten 3 güne kalmaz ameliyat oldum. Dün kontrole gittiğimde 30 du
Asmer Kardelen24 canimmm bende aynen oyle)) biraz bebeyim cok asagi vuruyo dikislerim aciyo.ama idare ediyoruz
mel33 Kızlar geldim doktordan moralim çok bozuk sürekli yatmama rağmen rahim ağzım 8mm düşmüş.vajinal baktı.elimizden gelen herşeyi yaptık dedi.ben ki sürekli yatıyorum.idrar tahlili verecektim.vermedim.haftaya çarşamba kendi kadın doğ.gidecem.o zaman veririm.tabi dayanırsa....Allahım yardım et inanın başım ağrıdı
Mcmc mel33 8 mm düşmüş ne demek canım ne kadar ölçüldü yani. Doktor umutsuz mu konuştu ? Neye göre ama ? Nasıl bir yol izliceksiniz şimdi? Şunu yap yapma demedi mi? Suları nasıl bebekler nasıl?
Muwahhide mel33 canım sakin kalmaya çalış , stres bebeği daha fazla tetikler . O düşüş nasl oluyor dikkat etmene rağmen içini karartma , bebeğin durumu naslmıs gelişimi pozisyonu , korkma düzelir inşallah canım Allahtan ümit kesilmez.
mel33 Mcmc Canım sinirlerin bozuldu.baba dikiş 12.haftada 28mm ile yapışmıştı.benim zorumla vajinal baktı.8 mm olmuş dedi.elimizden geleni yaptık.bekleyeceksin dedi.bebekler iyiymiş.haftaya çarşamba dikişi atan kendi kadın doğ.randevum var.Kızlar biliyorsunuz ben sürekli yatıyorum.10 günde banyo yapıyorum.sadece arada dolaptan kızımın kıyafetini ayrılıyorum okadar
Mcmc mel33 1 cm in altı mı oluyor yani k bakma okadar kısa duymadımda idrak edemedim. Öfff umudunu kaybetme sakın bak geçende ne demişlerdi yok sızıntı var yok birini bilmem ne yapacaksın diye. Allah a bırak. daja ne yapabilirsn ki canım yapabileceğinin en fazlasını yaptın ki erkenden atıldı dikişin. Off bilemiyorum ya neden acaba.