Bstt Mcmc doktoruna resim atabilirsin aslında ben gecen hafta egitim araştırmaya gittim dr direk kuloda bakti ona gore fitil verdi saglik ocagi baksa bile vajinal baktirmak riskli olabilir orda
mceren Mcmc canım kültür baktırman lazım bana öyle yapmıştı doktor sonra iki kullanımlık fitil vermişti. Temiz çıktı
Bstt mel33 idrarda olmayip vajinal enfeksiyon da olabiliyo daha yeni kultur vermisti o yuzden bence vajinal enfeksiyonsa fitil verir dr
Bstt Mcmc devam ediyo mu? Ben kac haftadir ugrasiyorum biktim 😤 kac fitil kullandim 2 gun sonra bitecek gecmezse napcam bilmiyorum
Melikezturk Mcmc geçmiş olsun canım benden daha akıntı gelmiyor çok şükür ama aşı vurdurdum kolum çok ağrıyor 😔 yukarı kaldiramiyorum sol kolumu resmen
Mcmc Bstt yok kuzum bir kere selpakla silerken geldi okadar . Bekliyorum gelsin ki fotosunu çekip doktoruma yollayım. acaba göz yanılması mıydı anlamadım ki belki yeşilimsi değildi. Neyse birkere daha gelsin goto çekicem. Melikezturk ay o aşı çok ağrılıymış. Geçmiş olsun canım.
Melikezturk Mcmc yaa canım bide ben şeyi merak ediyorum bizim gibi serklajli olup normal doğum yapan var mı ben çok istiyorum normal doğumu sezeryan korkutuyor beni 7 kat kesiliyor insan ne bileyim tuhafima gidiyor aklıma geldikçe de ürküyorum 😊
Melikezturk Mcmc ya bide şunu merak ediyorum doğum kolaylasmasi için yürüyüş öneriyor ya doktorlar açılma olsun diye ama bize yasak biz nasıl yapıcaz doğumu
Kardelen24 Melikezturk normal dogum yapan cok tabi canim . Yuruyus demissin ama bizim zaten serklaj dikisi varken yuruyus yapmamiz normal doguma bir fayda saglamaz heralde . Dikis alindiktan sonra normal insanlara gore daha hizli ve daha agrisiz acilabilir malum zaten bu sebepten dolayi dikildi rahim agizlarimiz.
Melikezturk Bstt heee iyi bari çünkü ben normal yoldan istiyorum doğumu Rabbim hayirlisiyla da öyle nasip eder inşallah
Bstt Melikezturk ben de çok istiyorum kuzu hayirlisiysa. Dr a kegel egzersizini perine masajini falan sorcam 30dan sonra.
Kardelen24 Mcmc insallah goz yanilmasidir canim , gelmez bir daha 🙏🏼 Goz yanilmasi olabilecegine gore cok az bir sey o zaman , benim bildigim kivamli akinti seklinde oluyor mantar ya da enfeksiyon .
Melikezturk Kardelen24 benimde aklıma geldi o canım ama ne bileyim değişik geldi bende öyle düşünüyorum da herseyin ilkini yaşayınca insan acemi kalıyor bu konularda 😊
ZelihAlpereninannesi Bstt ben sormuştum senin serklajin var onlari yapman uygun değil dedi.34 deyim hic bişey yapmadım.ama aşırı kilo aldım 🙈😔