Kardelen24 Ruhak merhaba gecmis olsun . İstirahat mutlaka edin . Doktorlar bu konuda gercekten rahat davranabiliyorlar . İstirahat ve progestanla sonuna kadar gidersiniz insallah.
Kardelen24 gamzetastan merhaba insallah en az 28 leri gorebilirsiniz icinizi ferah tutun . İlk gebeliginiz mi ? Ne kadar bir acilma olmus ? Doktorun ne dedigi cok onemli tabi ikiz gebelik artik dikkat istiyor , riskte bir tik artiyor . İnsallah her sey guzel olsun 🙏🏼
Melikezturk Kızlar bebeği net gördüğümüz bi ultrason var ya 4lu tarama testimiydi o bide kaçıncı haftalarda yapıliyor o bilgisi olan var mı acaba
Kardelen24 Melikezturk canim detayli ultrasonu diyorsan eger bildigim kadariyla 18-22 hafta arasi yapiliyor 👍🏻
Twinmomtobe Melikezturk canım bebeğin ten rengi ile göründüğün ultrason 4d ultrason o normal kadın doğumcularda da olabiliyor mesela benim doktorumda var 13.haftadan beri görüyoruz bebeklerimi o şekilde☺️4lü tarama testi 2li testte risk çıkan hamilelere yapılan bir tarama testi ama 2li kadar hassas değil bir de detaylı ultrason var onda da ya radyolog ya perinatologa gitmen önerilir 20-24haftaları arasında yapılıyor bebeğin kan akışından tut da böbreklerine kadar bütün organları taranıyor kalp beyin her ayrıntıya bakılıyor.20.haftadan önce yapılan hastalar da duydum ama en ideal hafta 20.hafta diye biliyorum☺️
Birmelekbirbebekannesi Kızlar bugün telefonum eşimdeydi gece geç geldi giremedim napıyosunuz nasılsınız? Benim bugün su akıntım başladı tekrar dün gece de kasılmam oldu 2kez bebeğim hareket ediyo diye içim rahat birde bu haftalarda normalmiş galiba kasılma.
Birmelekbirbebekannesi Ruhak bende öyle okudum canım sadece iki kez oldu o da dakika tutmadım ama yarım saatten az arayladır herhalde tekrarlamayınca telaşlanmadım.
ZelihAlpereninannesi Birmelekbirbebekannesi bende 33+4 gayet normal telaslanma bende de oluyor takip ediyorum sadece
Selmas57 Gunaydinn kizlarrr, nasilsiniz bugun?? @semadem cnm sana 2 doz mu vuruldu tek mi ilk gebeliginde kan uyusmazligi ignesi?? Cunku ilk gebeligimde tek vuruldu dogumdan sonra... korktum simdi insallah bisey ollmaz 🤔
semadem Selmas57 canim benim ilk gebeligim su an bikere vuruldum heniz ikinci doz olacakmi ne zaman olacak bilmiyorum kontrole gidince sorarım muhakkak
mceren Selmas57 canım ben daha yeni oldum iki gün önce. Doktorum 12 hafta koruduğunu söyledi. O yüzden 28 haftalıkken yapılıyormuş. On iki haftayı geçerde hala doğum yapmamış olursan tekrar vurulur.
mel33 Kızlar günaydın.gece ayağımın altı yandı anlatamam size köze basmış gibiydim.bebeklerin kımıldamıyor şimdi gece hiç uyumadım ondan mi acaba....
mel33 Selmas57 Canım şeker tiroit felan diyor ama ttoitte bileklerinde şişer diyor.dur bakalım bugün de olacak mi
Selmas57 mceren aaaa evett doktorum da oyle biseyler soylemisti.. tesekkur ederimm anladim simdi cnm 😊😘