Selmas57 semadem nasil kanama? Kanaman mi oldu cnm senin? Yoksa ameliyattan sonra gelen hafif akintimi? Off bende vurulsam iyi olurr
semadem Selmas57 benim kanamam olunca rahim.agzi açıklığı ortaya çıktı canim ayni gun serklaj ve kan uyusmazligi ignesi oldum. Kanaman olunca o igneyi 27. Haftayi beklemeden vurdurman gerekiyormus.
Selmas57 Kizlar afedersinizz su gibi akintim vzr, sogan sarimsak kokulu gibi .. utanarak soruyorum ama 🙈
Mcmc Selmas57 bırada utanmak yok canım? Kötü koku önemli rengi nedir ? Çok öu geliyor mümkünse domtorunla aran masıl bilemem ama fotoğraf yolla.
Selmas57 semadem yarin sorarim ama kuruntu bence cunku seffaf su gibi akintim var.. onemli olsun olmasin sormak daha mantikli
Muwahhide Kızlar 1 saat oldu çıkalı , hamd olsun bebeğim de bende iyiyiz , biraz ağrı sızı gibi birşeyler hissediyorum birazda kamamam var dikişten kaynaklı olurmus ,onun haricinde iyiyim çok şükür 🙏 hepinize güzel dualarınız icin teşekkür ederim 🌸 belki yarın , olmazsa pazartesi taburcu edilir demişler eşime.
Selmas57 Muwahhide cok sukur insallah hersey yolunda gider sonuna kadar 🙏🙏🙏 saglikla bebegini alirsin kucagina
Mcmc Muwahhide ne demek canım bizineden varız, bunu ne eşimiz ne annemin ne kv ne babamız nede çatır çatır doğuran arkadaşlarımız anlar 😛😳☺🙏 Çok şükür hepimiz seneye patpat fırlatıcaz😂