Muwahhide Kızlar selam , tahlil sonuçları temiz çıkmıs çok şükür 🙏 bugün dikiş atılcak inşallah dualarınızı bekliyorum 🌸 Her türlü riski kabul ettiğime dair de kağıt imzaladım. Korkuyorum , dua edin lütfen 🙏🌸
ZelihAlpereninannesi Muwahhide Allah in izniyle çıkacaksınız sagliklica çok kısa bir operasyon hiç korkma.sonrasina dikkat et biraz doktorunu dinle zamanında alicagiz kucaklarimiza inşallah 🌸
semadem Selmas57 ben varım canım serklaj oldugum.gun igneyide vurdu doktorum kanama oldugu icin 27. Haftayi beklemedi.
Selmas57 semadem benimki unuttu 😑 hatta dun hatirlatmasam vuruldum saniyor.... ya o degil yine ucret odemek zorunda kalicam o unuttu diye
Kardelen24 Melikezturk bende cok fenayim canim , yediklerime gorede siddeti artiyor 😩 en basta yediklerine dikkat et. İlac olaraktangaviscone en hafifi ben su icer gibi iciyorum valla.
Kardelen24 mel33 gunaydin canim , rahimde cizlama dedigin sey boyle ara ara agri giriyor batiyor gibi oysa eger , bence bebek buyudugu icin rahim kaslariyla alakali . Bendede oluyor cunku arada .
mel33 Kardelen24 Canım evet her zaman olmuyor.arada bir cizzz ediyor.iğne bayat gibi 3 5 saniye sürüyor.sonra yine normal.valla inan güya hep yatacam.inan hafta da 2 gittiğim oluyor doktora.pazartesi ultrason a aldı daha .....İnşallah büyümedir kuzuuu
mel33 Mcmc kuzu günaydın.bacım dünden beri rahim içime iğne batıyor gibi.çiz cız ediyor.normal mi ki kuzum daha pazartesi geldim doktordan....sen ne yaptın nasılsın
Mcmc mel33 kuzum inan hiç bilmiyorum hani ikiz ya sneinki artık büyüdüler ya dimişine buruyor olabilirler aköıma başka da birley gelmiyor😔
semadem Selmas57 zaten 27.haftadan once vuruluyorum diye 300 liraya aldık iğneyi devlette vurdurunca daha ucuz oluyomus sanirim ama kanama başladıktan 24 saat icinde vuruluyormus bu igne bende hemen serklaj icin yatirilinca cikmayi bekleyemezdim devlete gitmek icin bidaha parayla aldık vurdurduk