semadem Selmas57 ben varım canım serklaj oldugum.gun igneyide vurdu doktorum kanama oldugu icin 27. Haftayi beklemedi.
mel33 Mcmc kuzu günaydın.benim bu rahim deki cızlama çoğaldı gibi.sanki arada iğne batırıyorsun.23 haftalık olduk.ikiz olunca benim sipalar baskı mi yapıyor bilemedim.enfeksiyon desem sirkeli su yapılıyor.ütülü pamuklu iç çamaşırı 2 defa değisiyorim.13 gün oldu 2 kutu antibiyotik bitti.yanma sızlama yok.3 litreye yakın su içiyorum.merakım sizlerede oluyor mu
Melikezturk Mcmc yaa hanımlar benim 1 haftadır midem acayip yanıyor eksiyor neden olabilir acaba sizde de oluyor mu 😔
Selmas57 tugbamehmetbaki esimde devlette yaptir demisti, nasip boyleymis. Aslinda islem ayni ama diken kisiye gore de degisebilir bence
tugbamehmetbaki Selmas57 ben özelde gidiyorum. ama devletteki doktorum onay vermeden hiç birşey yapmıyorum.guven çok önemli devlette çalışan doktorum.her konuda yanımda gece gündüz fark etmiyor serkilaj daha öncede etmişti . memnunum
Selmas57 mel33 bence normal cunku bebekler buyuyor ve iki tane.. ama doktora sor istersen için rahatlasin
Kardelen24 mel33 gunaydin canim , rahimde cizlama dedigin sey boyle ara ara agri giriyor batiyor gibi oysa eger , bence bebek buyudugu icin rahim kaslariyla alakali . Bendede oluyor cunku arada .
Selmas57 Melikezturk reflu oluyordur. Ilk gebeligimde çok oluyordu benim. Eskiler bebek sacli olacak der :)
Kardelen24 Melikezturk bende cok fenayim canim , yediklerime gorede siddeti artiyor 😩 en basta yediklerine dikkat et. İlac olaraktangaviscone en hafifi ben su icer gibi iciyorum valla.
Selmas57 tugbamehmetbaki Evet devlette de iyi doktorlar var ama benim hersey ani oldu, bu doktora yaptirdim artik..
Melikezturk Selmas57 Ayy ne bileyim midem kötü oldu baya kuscak gibi oluyorum yaa sanki bi tuhaf oldum ne bileyim geçer gider inşallah daha kötü etmez beni inşallah
Selmas57 Melikezturk boyle miden ve bogazin yaniyormus gibi oluyor demi :)) gaviscon varsa icebilirsin iyi geliyor. Dogru mu degilmi bilmem ama oglum gercekten saçliydi
Muwahhide Kızlar selam , tahlil sonuçları temiz çıkmıs çok şükür 🙏 bugün dikiş atılcak inşallah dualarınızı bekliyorum 🌸 Her türlü riski kabul ettiğime dair de kağıt imzaladım. Korkuyorum , dua edin lütfen 🙏🌸
ZelihAlpereninannesi Muwahhide Allah in izniyle çıkacaksınız sagliklica çok kısa bir operasyon hiç korkma.sonrasina dikkat et biraz doktorunu dinle zamanında alicagiz kucaklarimiza inşallah 🌸
Selmas57 semadem benimki unuttu 😑 hatta dun hatirlatmasam vuruldum saniyor.... ya o degil yine ucret odemek zorunda kalicam o unuttu diye