Melikezturk Kardelen24 19 + 2 oldum canım haftaya pazartesi yaptircam tetenoz aşısını 20.ci haftada oluyor dedi ebe bana
Melikezturk Birmelekbirbebekannesi yaa ben doktor izin vermeden çıkmadım o mesuliyeti göze almaya korktum biraz da ayrıca ilaç da neden vermedi bilmiyorum hiç
Birmelekbirbebekannesi Melikezturk tabiki iyi yapmışsın canım benm başka problemim vardı mecbur kaldım çıkmaya
Mcmc Bstt isteme kuzum de hallederim ben diye çünkü sınır zorlamazsın kendin dikkat edersin. Ay evet yaaa birde ard arda doğuma girermişiz☺🙏
Mcmc Ne çok konuşuyorsunuz haaa😂😂😂 Şaka şaka okuyorum bende sizi😍 Günde 1 kg alan varmı😂😂😂 nasıl oluyor ki😔
Mcmc Melikezturk kuzum 23 den sonra yavaş yavAş ama şuan mesela aşağıda toplandı sıpa. Yandanda vurduğu oluyor tepedende değişiyor ama en net 23 24 . Öncesi inan hep aşağıda
Melikezturk Mcmc yaa bide canım ben sağlık ocağında tetenoz aşımı yaptırsam bu sakıncası olur mu acaba
Muwahhide Kardelen24 anladım canım inşallah bana da gerek kalmaz. Kasılmak istemiyorum ağrı yüzünden .
Mcmc Melikezturk yooo sağlık ocağında yaptır tabi ne güzel yapıyorlar ama en son ne zaman yaptırdın ? 5 yıl içinde yPtırdırdıysan gereklimi sor bir doktoruna hani bazıları yaptırma diyor ya Bu arada ramamen 27 den sonra bebeler yukarı çıkıyormuş canım
Melikezturk Mcmc valla canım en son okulda yaptırdim galiba hatırlamıyorum inan ki suan da zaten 22 yaşındayım belki yaparlar
Mcmc Melikezturk soy ismimiz aynı bu arada☺ kuzum aramızda koskoca 10 yol varda ona güldüm. Acı acı güldüm aslında herşeye geç kalmışım☺
mel33 MerveErdalKam Canım 2 doktora gidiyorum .perinotılog 2 defa 15 gün arayla 2 defa rahim ağzından alınan sıvı ile test yaptı.o dediğin tEst bazen akıntı da da renk değiştiriyor.güvenilir değil.en güveniliri rahim ağzından sprkulum yardımı ile rahim ağzından alınan sıvı ile yapılan test canım.ilk testin şüpheli sızıntı var di.2 kutu antibiyotik bitirdim.kanda crp bakıldı.15 gün sonra test tekrar edildi ve negatif dendi.nerdeyse her hafta ultrason a giriyorum.şükür şimdilik suları iyi bakalım.teşekkürler yorumun için canim
MerveErdalKam mel33 çok sevindim bende bu teati bilmiyodum valla hergun bişey öğreniyoeuz inşalllah sağlıkla alırsın mınnoşunı
mel33 Melikezturk canım bana da antibiyotik vermedi.sorduğunda vajinanani batikonka iyice yıkadım gerek yok dedi....
Melikezturk mel33 benimde yikandi hatta serklaj bitiminde tampon takmislar bana anlamadım uyudum için farketmedim o günün akşamında geldi tamponu çıkardı hasta bezi aldım onu kullandım ama hamd olsun kanama vs bişiy de görmedim
Mcmc mel33 kuzum kendi emojini kendin yarat deki parantez içi (güldüm) (kızdım) de 😂 En ciddimiz sensin 😂