Muwahhide Mcmc kese rahime yakındı , zaman kaybetmek istemedik , inşallah hersey güzel olucak inanıyorum 🙏
Muwahhide Mmine2019 inşallah canım güzel düşünmeye çalışıyorum , Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏
Mucizesinibekliyor Kızlar doktorum Hastaneye çağırdı cok şükür bebis iyi ama ateş önemliymiş gebelikte. Smdilik minoset verdi düşmezse gece odamı hazırlattı serum ve yatış
Servet Mcmc bu dikişten sonra sizi doktor hastahanede yatırdı mi yoksa 1.2 saat gözetim altında mi tuttu😄
Birmelekbirbebekannesi Muwahhide inşallah herşey güzel olur sonuna kadar gidersiniz canım içini ferah tut bol bol dua et
Muwahhide Birmelekbirbebekannesi inşaallah canım eşim kayınvalidem herkes ferah da ben Korktuğum için biraz da gerginim ondan herhalde bi rahatlıyamadm şu dikişi bi atlatıyım de hayırlısıyla inşallah sonrası rahat geçer. Tesekkur ederim hepinize 🌸
Birmelekbirbebekannesi Muwahhide geçer canım hepimiz öyleydi ben narkozdan ağlayarak atılmıştı bebeğim bebeğim diye ertesi gün ultrasonda görene kadar bişey oldu da bana mı söylemiyorsunuz diye yedim bitirdim herkesi sonra oh dedim Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın inşallah
Fundaduru Mcmc merhaba ben Pazar günü serklaj oldum ama 3 gündür su gibi akıntı geliyo hemen doktora gittik baktık bebeğin suyu iyi kese patlamamış dedi ama neden öyle bi su geliyo anlamış değilim acaba sızıntı mı var? Sizde de oldu mu? Renksiz kokusuz su..
Mcmc Fundaduru kuzum seni korkutmak gibi olmasın ama benim de hep kanlı suyum geliyordu sızıntım vardı. Geçmezse tekrar gitmeni öneririm.
Mcmc Fundaduru ha bu arada üç gün erken çok çok akmıyorsa . Bence 5 günü bir geçir bakalım . İnşallah yoktur birşey geçmiş olsun🙏
Selmas57 Fundaduru bende yeni serklaj oldum 1 hafta oldu. Benden de oyle su geldi,, ameluyattan dolayi oluyormus korkma :)
Muwahhide Birmelekbirbebekannesi inşallah canım 🙏 Rüyalarımada yansıdı bikac gündür hep böyle stresli şeyler görüyorum , eve geçince daha iyi olurum inşallah . Eşimi de yanıma alsalar keşke , aklm onda kalıyor , devlet hastanelerini bu yüzden sevmiyorum. 😔
Fundaduru Mucizesinibekliyor yok canım kullanmıyorum ilk gebeliğimde kullanıyodum ama beyaz olarak akıyodu fitil bu direk su😥