Birmelekbirbebekannesi Mcmc bilemedim canım zaten çok hareketli değildi 2gündür baya baya azaldı anlayamıyorum hareket etmese çok panik oluyorum Allah'ım zaman çabuk geçse de sağlıkla evimize getirsek ısıra ısıra sevcem hep 😊
Mcmc Birmelekbirbebekannesi hah işte kuzum o hareketlerini azaltıyormuş dert etme bişey olsa allah korusun snyal verirdi. 🙏 Şimdi en yakın sensin hı🙏
Mucizesinibekliyor Kızlar cok kötüyüm dün 2. Doz tetenozumu oldum bgn Bnde halsizlik migde bulantısı ve hafif ateş yaptı. İlk dozda hiç böyle bsy olmamıştı 😔
Birmelekbirbebekannesi Mucizesinibekliyor druna sordunmu canım yaptırıymmı diye. Ben ilkini sormadan yaptırdım Dr 2.yi yaptırma demişti
Mucizesinibekliyor Birmelekbirbebekannesi evet cnm sordum yaptır demişti. Msj attım Smdi kendisine cok kötüyüm
Birmelekbirbebekannesi Mucizesinibekliyor çok geçmiş olsun inşallah sorun olmaz canım ben ikinciyi yaptırmadığım için bilgim yok normal mı değil mi bilmiyorum
Mcmc Mucizesinibekliyor allla alll geçmiş olsun tatlım . Ağır bir aşı kokunu hissetmiyormuşsun . Belki normaldir dr ne dicek bakalım🙏
Birmelekbirbebekannesi Mcmc iki hafta önce yapmışlardı o etki ederim ki 😧 iki arkadaş daha vardı biri bugün doğuma gitti herhalde dimi? Başka bi posta gördüm serklajlıyım yarn doğumum var yazmıştı dün. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah
Mucizesinibekliyor Mcmc ilk tozda kolum cok agrimistir sadece ama onun haricinde iyiydim. Bu sefer niye böyle oldu kı 😔😔
Mcmc Birmelekbirbebekannesi bilmiyorum ki kuzum ya . Yarın kıpır kıpır olur merak etme.hadi ya o arkadaş yazdı mı ki buraya ? Zamanında mı yapıyor doğumunu?
Selmas57 Birmelekbirbebekannesi bildigim kadariyla ciger gelistirici sadece 12 saat bebegin hareketlerini yavaslatir. Bence bi doktora sor. Benim ilk bebegim hareketleri azaldi diye gittigimde doktor bana suyu cok azalmis demisti.. tabi bisey ylktur belki ama bilmiyorum
Birmelekbirbebekannesi Mcmc inşallah canım ay o kadar baktım bulamadım dün görmüştüm halbuki evet zamanında canım