Kardelen24 Muwahhide belki de oyledir tamamen hurafedir , belki cok faydali bir seyden mahrum kaliyoruz ama , bir kere aklimiza sokuyorlar iste 🙁
Melikezturk Kızlar bugün eşimle AVM ye gittim bi güzel gezdik yemek yedik sonra evimize geldik bi kafam dağıldı hafta ici yatıyorum haftasonları da kaçamak yapıyorum fırsat buldukça 😊
mel33 Kızlar koltukta yatıyorum ya.hali eğri duruyordu.bende hastalık simetri takıntısı var.yattığım yerden halinin ucunu çektim.duzelttim.uzandım.of ya pişman oldum.bir tarafımın üstüne yatarak duzelttim ya.birşey olmaz değil mi kızlar yaa lanet olsun bana.birşeyler yamukken stres oluyorum
Twinmomtobe mel33 yok canım suları korur bebişleri sen içini ferah tut burda acile bir kadın gelmişti iş kazası geçirmiş karnına metal çubuk çarpmış çok şükür ona bile bir şey olmamıştı
mel33 SerSel yok bir daha yapmam.gobüş büyümüş biraz farkında değilim.üstüne yattım .bir daha uzanmamda zaten .neyse ya kuruyorum sürekli kafamda...stres oluyorum...gerçi gece yararken de üstüne denk geliyor.
Melikezturk Mcmc yaa canım ben 18 +6 oldum hamd olsun aynada dar bişiy giyince fark ediyorum gobusum çıkmış çok tatlı duruyor yaa normal mi bu aylarda büyümesi 😊
Mcmc Melikezturk geç bile kalmışsın ☺ ben 4. Ayda başladı canım . Asıl hamilelik bundan sonra başlıyor. Hele bir bundan sonra daha hızlı büyücek. Güzel birşey dimi hamilelik herkese yakışıyor😍😍😍
Mcmc Melikezturk ay kuzum sen birde 21 den sonraki hareketlerine bak offf diyorum. Yani herşeyi yaşadım iyi kötü süper bir hayat belki ama hani bu en zirve bir duygu hele kucağıma aldığımı düşününce🙏🙏🙏 allahım herkese tattırsın🙏
Selmas57 Birmelekbirbebekannesi o bende cok yanma yapiyor normalmi? Bende cok korkuyorum onu iterken cnm.. 2 gundur de kullanmiyorum cok vicdan azabi cekiyorum 😑
Birmelekbirbebekannesi Selmas57 ben 4 günde 1kullanıyorum canım 3 4 cm falan içeri anca giriyo maalesef acıyo gibi geliyo banada zaten çok alıyo geri çıkıyo
Selmas57 Birmelekbirbebekannesi bide insan korkuyo halbuki derine itilmiyo ama iste.. tsk ederim cnm cevabin icin