Bstt Kizlar ruya yazmis kopyaliyorum merak ediyodunuz: Bende bgn gordum bebegimi diger gunlere nazaran daha iyiymiş sariligi suan kontrol altina almislar tekrar olabilir diyor 40 gr kaybetmisti toplm 24 gr almis sutum baslasi coook sukur.2. Gun beynine hafif bir pihti atmis ama korkukacak bir durum degil takibe alicaz demislerdi o kablolari cikarmislar kafasindan hala entube 6. Gun bgn normal mi sizce kafama takilan o Rabbim evlatlarimizi evimiDe kucagimiza aldigimiz gunleride nasip etsin saglikli mutlu huzurlu omur versin .Çisem Karagöz Tugce Cosgun minoşkayada 3unuzede cok sukur bundan sonra hep guzel haberlerler karsilasalim.insallah
Mcmc Bstt sevindim en azından iyiye gidiyormuş inşşallah böyle gider 🙏 Neyse kızlae bugün yeni bir gün . Hepimize sağlık diliyorum Rabbim kbize yardım etsin ☺ bir haftayı daha yicez inşallah. Şey,... pazarları hiç sevylrum nedense😒
mel33 SerSel Inşallah canım testin iyi çıkar yoksa o stresle unutabilirim.inşallah canım herkesin herşeyi iyi olur.....
mel33 Melikezturk Canım açıkçası ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri uzak duruyorum.zaten biliyorum bende böyle bir sıkıntı olduğunu.sonraikiz olduğu sonra dikiş....öyle yani canım....
mel33 Mcmc kuzum benim seni çok iyi anlıyorum.benim yavrumda d.bakırda orda görev yapıyordum o zaman.bende bazen onu orda bıraktım diye vicdan azabı çekiyorum.14 nisan 2010 canım benim oglumunda vefat tarihi.bazende diyorum şükret en azından kokusunu almadık yüzünü görmedik.Rabbim öyle şeylerle sınamasın.25 haftalıkti kuzum benimde...
Prensleriminannesi Birmelekbirbebekannesi yollardır çalışan birisiyim eve bile alışkın değilim yatmaya hiç değilim ama başa gelince mecbur çekiliyo. İnşallah allah korusun hepimizin yavrusunu kavuşalım sağ salim
Birmelekbirbebekannesi Prensleriminannesi amin canım dediğin gibi yatmak kolay değil hepimiz zorlanıyoruz ama sonunda ulaşacağını şey için hepimiz canını ver deseler veririz o yüzden değer
Melikezturk Birmelekbirbebekannesi zaten olsa bende enfeksiyon dan korunmak için prezervatif kullanicam tedbir amaçlı ama eşimë üzülüyorum yazık adamlara 😊
Birmelekbirbebekannesi Melikezturk bu durum da böyle yapılacak hiç bişey yok maalesef idare edecekler artık zaten bebek bilinci oturunca Kendisi istemez bişey olacak korkusundan
Kardelen24 Melikezturk anlayisla sende bu konuyu dusunup kendine dert etme . Asıl cileyi biz anneler cekiyoruz , esler 9 ay birliktelik yasamasalar ne olur ki .. hic uzulecek bir sey oldugunu dusunmedim . Ki baska turlu de halledebilirsiniz yakinlasma olsun istiyorsaniz . Ama bence o bile tehlikeli kasilma yaratabilir 🤔 arkadasin dedigi gibi bebege odakli yasayip o bilinc oturunca zaten söz konusu bile etmiyor insan . Bende alttan fitil koyarken bile elimi yuz defa yikiyorum sonra emin olamiyorum bir daha yikiyorum mikrop kapar korkusu ile :(
Melikezturk Birmelekbirbebekannesi aynen bizde öyle yapıyoruz mecbur Doktor izin vermezse bişiy demem
SerSel Melikezturk Boşver canım erkekleri bu kadar düşünme valla ona bakarsan biz neler çekiyoruz tabiki bu halimize de şükür yine 🙏Ağrı desen biz,yatağa bağımlı biz,ilaçları da bize yüklüyorlar varsın cinsellikten uzak kalmak olsun onların tek dertleri😃
Mcmc Melikezturk olsun canım onunla güzelce konuşarak ona bu bilinci durumun ciddiyetini anlatabilirsin. İnan sarsılmaktan korkuyorum ben o işi yapmak imkansız. Yani başka türlü dene en azından ne bileyim 😳 Ama dikişin varken boşver yapma.
Melikezturk Mcmc öyle ne bileyim valla o bana bişiy demiyor zaten bilincinde herşeyin ilk bebeğe düşük yasadigimda zaten ne cektigimi biliyor o yüzden bunda ustelemiyor