Seymaben Kizlar kizimin anli da kafasinda kucuk kucuk benekler cikiyor sabahtan beri kizarikligi geciyor bi yarim saat sonra tekrar geliyor doktora goturdum alerji damlasi verdi ama ne dokunmus olabilir bulamiyorum isiligede benzettim ben bi bakarmisiniz 😐
Melekannesi42 Seymaben sıcaktan olmuş gibi duruyor alerji böyle olmaz bide alerji olsaydı damla hemen söndürürdü biraz serin tutmaya çalış bebişi hergün yıka serinlesin ❤️❤️
KeremikoBayky Seymaben isilik gibi duruyor ek gıdaya geçtiniz mi alerjik herhangi bir besini denemeye başladınız mı
Seymaben Kimse yokmuuu😘😘 bilgi olan paylasabilirmi yoksa hemen isyan postu acicam kaynana olsaydi yazarsiniz diye xhshdhshs ( şaka)
Seymaben bosyapmaa Ay dimi banada oyle geliyor ama emin olamiyorum isiligin kizarikligi gecip yaniden kizarirmi ki 🤔her ihtimale karsi alerji damlasi verdi doktorumuz ama 🤔
bosyapmaa Seymaben ben de alerji damlası kullandım ama benim kızın gerçekten alerjiydi balım senin bebişin alnı falan bariz belli sıcaklardan olduğu yıkayınca sönüyor dimi?
Seymaben bosyapmaa Evet aslinda soyle terleyince cikiyor ozellikle emerken terledigi icin cok kizariyor sonra yavas yavas gidiyor kizarikligi taki bidaki terleyene kadar🤔
MMelissaaa- Deletedmom_110 canım bu uygulama herkese açık bi uygulama. Bir şey olunca da pedofili diye sorun çıkarıyorsunuz. Geçen bir erkek burada post açmıştı. Güvenilecek bir yer değil. O bebeğin fotosunu alıp her yerde kullanabilir. Lütfen bu konuda bilinçlenin ya.
MMelissaaa- Deletedmom_110 şunu da belirteyim başta iki tane yüzü görünecek şekilde foto atmıştı ben söyleyince kırptı düzenledi. Bu atılan fotoğrafa değil yorumum.
MMelissaaa- Deletedmom_110 ve ayrıca instagram kullanıyorsanız eger size şu hesabı takip etmenizi okumanızı öneriyorum. O zaman beni çok iyi anlayacaksınız ; dijitalbaba.orhantoker yazarsanız çıkar
dugmeannesi MMelissaaa- bacım geçen ben payalstim ettim de dijital babayı . Ondan bir önceki postumu kaldirmak zorunda kaldım. Pedofili yüzünden bebeğimin resminin paylasilmasina karşıyım kayinvalidem paylaşınca buraya post açmıştım . Posttada belirttim pedofili yüzünden karşıyım diye vay efendim bir sendemi var çocuk vs diye üstüme gelmişlerdi . Üstüne birde yazılımcı olduğum halde anlatamadim derdimi😁😁