anne96 AslanBebeginAnnesi Ben normalde ozele gıdıyorum oradakı doktorum bana hep bebegın cok ırı olucak vok uzun gıbı seyler soyledı sonrasında da sezeryan olur boyle gderse cunku cok ırı dedı. ben de suphelendım cunku bunu soyledıgınde daha 6 aylık hamıleydım ve 7 kılo almıstım bebek ne kadar olabılırdı . cevremle konustum ve bu doktorun herkese boyle soyledıgını sırf sezeryan yapmak ıcın yol yaptıgını normal dogum yapmak ıstemedıgını soyledıler. hatta bırısıne demıs bebegın ırı olacak dıye bebek mınıcık ve 2 kusur kılo dogmus. ben de baska bır doktora gıttım 31. haftamda 2050 gr dedı. 31+6 da da devlette bır doktora gıttım o da 1800 gr dedı. cogu ozeldekı doktor sırf sezeryan yapmak ıcın bebege uzun ve ırı olacak dıyorlarmıs 🙂 ınsallah normal dogum olsun ıstıyorum ve bunun ıcın egzersızlere bakıyorum ama ne yapıcagımı da tam bılmıyorum. doktorum perıne masajı yuruyus ve kegel egzersizi yapmamı soyledı ☺️
AslanBebeginAnnesi anne96 ayyyy resmen sahtekarlık 🥺 ama benim doktorum öyle bir şey yapıcak birine benzemiyor tabi yine de bilinmez 🫣🤭🤣 ben hiç normal doğumu düşünmedim canım bana hep çok korkunç geldi keşke senin gibi cesaretim olsaydı da ben de normalden yana olsaydım🥺😔😩
anne96 AslanBebeginAnnesi aslında ben de çok korkuyorum ama doğru ıkınmaya, doğum sırasında neler yapmam gerektiğine baktığım zaman bir cesaret geliyor 😅
AslanBebeginAnnesi anne96 İnşallah dilediğin gibi geçer canım 🤲🏻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah💜😍
Oslemasel anne96 bi bende mi tutmadı yahu😅 karnım sivri ama kızım olacak, görenler inanmıyor kız olacağına
Oslemasel anne96 canım ben 26. Haftada başladım. BEnce başla yavaştan, vücudun alışsın hareketlere, hareketsiz kaldığımızdan bacak kasları kısalıyor. 3 haftadır yapıyorum Elçin demirelin videolarını kolay zaten. Nasıl bitti anlamıyorsun.