anne96 kolay doğum için pilates egzersizlerine başlamak istiyorum sizce kaçıncı haftamda başlamam lazım şu an 32 deyim
Ahsenmom anne96 Bunu bende merak ediyorum burda bekleyeyim kimler ne zaman başladı, kimin doktoru ne dedi.
AslanBebeginAnnesi anne96 ben başından beri pilates yapıyorum 🌸 belirli bir hafta şartı var mı bilmiyorum
Derya anne96 36 dan sonra başlayabilirsininiz çatı için çok güzel açılmayı da başladıktan sonra güzel ilerletiyor 36 erken korkarım diyorsanız 37 de olır farketmez hurma ve ananasla da destekleye bilirisniz 🌸
AslanBebeginAnnesi anne96 evet elçin demirel’in videolarını yapıyorum 🫠 ay ay sınıflandırma yapmış. şu ana kadar hep sırayla yaptım ve devam ediyorum kesinlikle tavsiye ederim 💜 31. haftadayım 19 kg aldım ve buna rağmen vücudum bozulmadı sadece karnım sivri bir şekilde kocaman oldu yanlardan hiç almadım bence pilates sayesinde oldu🫣🫠🤣
anne96 AslanBebeginAnnesi ben de bugun 32 ye gırdım ☺️ bakalım alıcam yenı baslıcam gec kaldm umarım ıse yarar ☺️
AslanBebeginAnnesi anne96 hayır hayır hiç geç kalmadınız zararın neresinden dönseniz kâr hiç öyle düşünmeyin derim💜
anne96 AslanBebeginAnnesi benım de erkek ☺️ karnım sıvrı dıyınce erkek mı dıye sordum benım de oyle cunku yanlarımdan hıc genıslemedım sadece karnım one dogru cıktı 😅
AslanBebeginAnnesi anne96 ayyy maşallah 🧿 bana aslında öyle şeyler hurafe gibi gelirdi ama bu karın sivrileşince erkek oluyor olayını o kadar çok kişide gördüm ki artık inanıyorum valla 🤭🤣
sumeyyepy Yani bebeğim makat gelişti 36 da döndügunu gördük kontrolde kilosunun da ortalamanın üstüne çıkması 2700 dü (sınır 2500 olduğu için) artık doğum kolaylaştırıcı egzersizlere baslayabilirsin dedi doktorum günlük bir saat yürüyüş squat merdiven vsvs… artık erken doğum sayılmaz çok çok bebeği kucağınıza alır eve dönersiniz dedi ama 32. Hafta daha erken gibi bı istenen kiloya gelse bebeğiniz falan daha iyi değil mi yani daha yürüyüş tarzı egzersizler yapsanız bence doktorunuza bı danışın derim🙏Elçin Demirel e de ayınıza göre videolarina bakabilirsiniz
anne96 sumeyyepy teşekkür ederim evet 36. 37. haftalarda başlanması gerekiyor muş geç kaldım sanıyordum ama bir ay sonra filan başlarım inşallah normal doğumu kolaylaştırmak için başka neler yapabilirim acaba yürüyüş filan yapıyorum ☺️
anne96 AslanBebeginAnnesi ben de ınanmazdım kendımde gorene kadar 😅 suan bebegınızın kılosu boyu ne kadar acaba ☺️
AslanBebeginAnnesi anne96 en son 27+4′te kontrole gitmiştik 1200 gramdı. Doktorum dokuz gün önde gidiyor dedi şekerden şüphelendi hemen şeker yüklemesi testi yaptırdı çok şükür tertemiz çıktı sonuçlar 🤲🏻😻 demek ki tombiş bi bebek olacak dedi🤭🤣😂 haftaya tekrar gidicez canım kontrole 🤗 seninki ne kadar olmuş
Oslemasel anne96 bi bende mi tutmadı yahu😅 karnım sivri ama kızım olacak, görenler inanmıyor kız olacağına
Oslemasel anne96 canım ben 26. Haftada başladım. BEnce başla yavaştan, vücudun alışsın hareketlere, hareketsiz kaldığımızdan bacak kasları kısalıyor. 3 haftadır yapıyorum Elçin demirelin videolarını kolay zaten. Nasıl bitti anlamıyorsun.
anne96 AslanBebeginAnnesi Ben normalde ozele gıdıyorum oradakı doktorum bana hep bebegın cok ırı olucak vok uzun gıbı seyler soyledı sonrasında da sezeryan olur boyle gderse cunku cok ırı dedı. ben de suphelendım cunku bunu soyledıgınde daha 6 aylık hamıleydım ve 7 kılo almıstım bebek ne kadar olabılırdı . cevremle konustum ve bu doktorun herkese boyle soyledıgını sırf sezeryan yapmak ıcın yol yaptıgını normal dogum yapmak ıstemedıgını soyledıler. hatta bırısıne demıs bebegın ırı olacak dıye bebek mınıcık ve 2 kusur kılo dogmus. ben de baska bır doktora gıttım 31. haftamda 2050 gr dedı. 31+6 da da devlette bır doktora gıttım o da 1800 gr dedı. cogu ozeldekı doktor sırf sezeryan yapmak ıcın bebege uzun ve ırı olacak dıyorlarmıs 🙂 ınsallah normal dogum olsun ıstıyorum ve bunun ıcın egzersızlere bakıyorum ama ne yapıcagımı da tam bılmıyorum. doktorum perıne masajı yuruyus ve kegel egzersizi yapmamı soyledı ☺️