anneveikibebekli hic yoktu dün bugun bı ınıyor bı cıkıyor sarımsak lımonlu su ictim ama cok gayda goremıyorum siz ne uyguladınız korkuyorum bısey olmasın bebege allah korusunnb
Gebelikte tansıyon yükseklıgı
14 üstü mü yüksek oluyor? 13/8 çıktı benim bugün ilk defa 34+3 üm ?
motherofcats 14/9 üstü yüksek diyolarrr
- Düzenlendi
Cansuturk tansiyon yüksekliği çok kötü rabbim kimseye vermesin son 1 ay kala doğuma bende de tansiyon var dediler bir ay boyunca her gün hastaneye gittim kontrol ettiler doğuma girerken bille baktılar tansiyonuma sonradan dediler tansiyon hastasın sen ilaç kullanıyorum şu anda zaten ben hiç bir şey yemiyordum düşmesi için doktorum öyle demişti sadece panik ve stres yapma demişti
anneveikibebekli bisey olmaz insallahh
Cansuturk inşallah sürekli ölçün yüksek çıkarsa hemen hastaneye gidin
Cansuturk doktor gormelı canım ileri haftanız cünkü takıp gereklı
Cansuturk 35+0 da rutin muayeneme gittiğimde tansiyon 16/10-15/9 un altına inmedi acil yatış verdiler gebelik zehirlenmesi geçiriyormuşum, 4 gün boyunca en düşük tansiyon 14/8 di yani 14/8 ciddi bi değer hamilelikte, mutlaka doktorunuza söyleyin Cumartesi takipli taburcu oldum yarın 36+0 olucaz perinatolog görücek ve sezaryen günüm belirlenecek en geç cumaya bebeği almamız lazım dedi doktorum
anneveikibebekli 12/9 şimdi
Cansuturk iyi gayet
anneveikibebekli sürekli ölctüm bugun oda iyi degil bide az kaldı zaman kafama da takıyorum iyice stresten yükseltiyorum mu napıyorum anlamadım gitti.
Cansuturk çok fazla ölçme 3 saat de bir ölç stres yapma daha çok yükseliyor
Cansuturk doktora gidin Allah korusun gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsiniz