egemomss Ay 3 4 gün vurdum şuan vuramıyorum ya kafayı yicem. Çok canım yanıyor ağlıyorum resmen. Göbekten de vuramıyorum bacakta da aşırı canım yanıyor ya. Bırakmayı bile düşünüyorum sadece 2 hafta kullan dedi doktorum covid olduğum için. Napıcam ben ya.🤒
QUEEN088 egemomss Bende 2 hafta kullandım şimdi doktorum yeter söyledi.Durdurdum.Sende 2 haftan tamam oldusa bıraka bilirsin
Emsl_kn egemomss kan pıhtılaşmam olduğu için 38 haftadır kullanıyorum. Hep de karnımdan vurdum yer kalmadı diyebilirim. Sana tavsiyem karnından vur daha az ağrı hissedersin. İğneyi batırmadan önce yapacağın yere birkaç kez vur kan dolaşımı yapsın iyi geliyor. İğneyi de yavaş enjekte et vücuduna.
egemomss QUEEN088 Dolmadı daha 10 gün var ama canım çok yanıyor,ellerim titriyor vuramıyorum. Başkasının vurmasına da izin vermiyorum🥺 Ne kötü bir iğne ya bu
QUEEN088 egemomss Evet ya çok kötü benimde bütün karnım mosmor.Ama sen vur bitsinki çoçuğa kan dolaşımı iyi gitsin
Deeprain egemomss lutfen karnindan vurmayi dene. Youtube da nasil yapacagini gosteren videolar var. Ben bir aydir hergun kendim yapiyorum karindan. Hic acimiyor. Fakat koldan cok yakiyo. Bi kere yapsan daha korkmicaksin emin ol
m_k34 egemomss bız onu doğuma kadar vurmak zorundayız sen 2 hafta vurulacakmissin bence bunu düşünerek haline şükür et başkasına vurdur bende kendime vuramiyorum vurmadan önce vuracağın yere buz koy biraz beklet sonra kolanyali pamukla sil ve vurul o zaman acısını çok hissetmiyorsun bile.
egemomss QUEEN088 Ben bacağımdan vuruyorum,karnımdan vuramadım bebek var diye huylandım herhalde. Herşey onlar için zaten🥲
Ecz1anne Kolun arka yumuşak yerinden acımıyor eşin tutsun sen de ordan vur en rahat ordan vururkendi benim
mimar_anne Emsl_kn canım ben 4 aydan sonra bacağıma geçtim 38. Hafatay kadar nasıl karından vurdun yaa gergin sonuçta göbek cesaret edemedim ben bacaktan vuruyorum şimdi
Cicilibicili egemomss karnınıza biraz buz uygulayıp vurun, uyuştuğu için acımıyor. Ben gebelik boyu böyle vuruldum
Elibo egemomss 7 aydır vuruyorum hiç morlugum yok ve göbekten yapıyorum hala . Vururken acele etmeyın havasını almayın. Vurduktan sonra ovalamayın iğneyi batırınca 4. 5 sanıye sayarak sıkın bi anda sıkarsanız oda morarma yapar . Cok sukur hiç morarmıyor
m_k34 Elibo bana havasını alın dediler o şekilde vuruluyorum sorun olmadi kollarım morarmışti ilk zamanlar şimdi morluğu yok ama göbekten vuruldum bir kere mos mor oldu daha da vuramiyorum ordan.
Simya Elibo ben henüz 2 haftadır kullanıyorum iki tanesi morardı diğerleri minicik nokta gibi ama aşırı cnm acıyo enox 4000 şil kullanıyorm aşırı yakıyo oksapar daha cok yakar diyorlar 9 ay kullanıcam muhtemelen inş bebegim sağlıklı olsun sağlıklı bir doğum yapabileyim
Ayyccaa egemomss ben hamilelik basından beri vuruyorum ve hala karından 37. Haftadayım biz napalım ölelim mi:( Yap yap Sağlık için kendin için evladın için yap
egemomss Deeprain İnsülin de kullanıyorum doktor karnından vurabilirsin dedi,onu bile varamadım karnımdan düşün🥲
Elibo m_k34 hayır canım o havası morluk olmasın dıe özellikle konuluyor . Googleye yaZarsanızda görursunuz
Betulkrbs20042022 Asil havası alinmassa ödem yapar göbekten daha aciyor morariyor buna care yok hergun 2 kere vuruluyorum kendim yapiyorum bazen agladim oluyor ama biticek sonucta 9 ay senin yinede az ben hamile kalmadan baslamistim bide