Zeynepcelik45 Esra_essz 10 haftada belli değilde mesela kız yads erkeğe benzer gibi birşey derler mi mersk ediyoruk bende çok yarın kontrole gidicem
Beyzanurekici 12+2 de ikili tarama için devlete gittim söylemedi bende sordum büyük ihtimal kız dedi 1 hafta sonra sonuçlar için gidicem
PPerii Beyzanurekici canım ikili tarama için devlete randevu alırken normal kadın doğum randevusu alıyorsun aynı güne tarama işlemi bitmis oluyor mu?
-Papatya- Esra_essz hayır. 14 haftalıkken bile erkek gibi demişti doktorum ama 16+5 te kesin olarak söyledi.
Mine28 humeyrasmother bebeğiniz ultrason görüntüsünde hangi tarafta görünüyor . Bugün biraz saçma bişi duydum bebek solda gelişiyorsa kız sağda olursa erkek diye böyle bişi var mı gerçekten 🤷🏼♀️
Mine28 Esra_essz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi ve güzel günlerini görmeyi nasip etsin 🧿🪬
Beyzanurekici PPerii evet normal randevu gidince söyledim ikili için geldim diye hem kan verdim hemde doktor ultrasonla nazal kemik poposuna vs baktı
Asli2023 Esra_essz 11+6gittigimizde ikili test için öğrenemedik şu anda 17+4olduk ayın 15den sonra gel dedi doktorumuz belki gosterir
Ysmn123 Esra_essz 12 de kiz dedi bugün gittim erkek dedi emin olmak için bidaha ay sonunda gitcem Esra_essz 13 haftalikken kesin kiz dedi cinsiyet partisi yaptık bugün gittik erkek bu pipisi var dedi
Blossom00 Ysmn123 ay banada 13 haftalıkken yüzde 90 kız dedi yanılma oluyor demekki erkek olduğunu hangi haftada söyledi peki ona göre tekrar gidicem bende 16 sonrası kesin diyolar ama
Beyzanurekici Blossom00 banada 12 de büyük ihtimal kız dedi 14 de sonuç göstermeye gidicem ama gösterir mi bilmiyorum