humeyrasmother Esra_essz 13+1 de gittim ultrosonda 3 gün geride gelio 12+5 ultrosonda erkek dedi tahminde bulundu değişir mi bilmiyorum
-Muallime- Esra_essz Yarın kontrolüm var bir onceki kontrolümde geldiğinizde söylerim demişti çok heyecanlıyım 😇
Senanur567 Esra_essz 11+6 da gittim birşey bile söylemedi haftaya gidecem 15+5 günlük oluyoruz bakalım diyecek mi
Aaslii Esra_essz 11+5 kız diye tahmin etti aynı gün nift yaptırdım bugün sonucu geldi kesin kız artik
Mine28 humeyrasmother bebeğiniz ultrason görüntüsünde hangi tarafta görünüyor . Bugün biraz saçma bişi duydum bebek solda gelişiyorsa kız sağda olursa erkek diye böyle bişi var mı gerçekten 🤷🏼♀️
Babybabyyyy @"Mucizemomm ultrasonda direkt bacak arasında pipi gibi bişey gördük şekil olarak baya benziyor😂 ama kordon olma ihtimaline karşı 2 hafta sonra tekrar bakalım dedik sizde görüntü var mı karsılastırsak acaba aynı mı görünüyor😂
mmeryemb Bu haftalarda devler hastanesi cinsiyet söylüyor mu haftaya randevum 13 haftalık olacak inşallah devlete gideceğim. Önceki gebeliğimde özelde söylemişlerdi bu haftada
Songulll46____28 Esra_essz ben tam 12 hafta ol unca gittim erkeğe benziyor dedi gördüğüm doğru şeyse bende gördüm hatta bu ay gittiğimde kesinleşir galiba