Mahlem spinal sezaryen oldum, memnun kaldım. 2 gece yattım hastanede. Memnun kalmadığım konular sırf fazla para alınsın diye gereksiz bi çok tahlil olması. Örneğin kan grubu testi için 2. Talep ettiler negatif mi pozitif mi belliymiş ama a mı b mi sıfır mı belli değilmiş. (Kabul etmedim ikinci testi) bi diğeri , mesela biz dün kontrol amaçlı sarılık durumu ne diye baktırdık devlette keşanda, cihazla bakılıyormuş bunu öğrendik, Tekirdağ yaşamda 3 kez kan aldılar. Boşuna hemde bebeğimin canı yandı, hemde boşuna ekstra tahlil. Küçük bi operasyon olduk biz gerçi dil bağı vardı 2500 ona alındı ama diğerleri cidden fuzuli gidip gelip kan aldılar. Ve olmadı diyerek tekrar aynı tahlil için ayrı kan alındı. 🤷🏻♀️Ve asıl sinir bozucu olan kesinlikle kart geçmiyor. Nakit para olması lazım sürekli. 7500 nakit , 2500 nakit , hop ekstra kan vs oldu 400-500 nakit. Para için delik deşik ediyorlar bebeği. Onun dışında herşey çok iyiydi, benimle ilgilenmeleri, bişey olunca koşup gelmeleri, bebeğime davranışları. Memnundum genel olarak. Temizdi de.