Kalbim59 Mahlem benim doktorum Volkan bey hep çok iyi anlattılar doktoru arkadaşım falanda ona gidiyor çok memnun çok erken biliyor cinsiyetinide ve çok ilgili bir doktor
Tugceasil Mellllllll ben de ümit ekmene gidiyorum 2. Doğumum olacak . Bize yapılan ilk kan testleri ve bebeğin ilk topuk kanı testi ücretsiz galiba yani benim ilk doğumda öyle olmuştu hiç ekstra para vermemiştik.
Mellllllll Tugceasil bize de ilk olanlar ücretsiz denmişti , ama bi kaç kere 300-200-400 hep verdik 🤷🏻♀️
Tugceasil Mahlem evet yarı suit standart odalara göre büyük tan suit zaten baya büyük😃 suitleri önceden ayırtabiliyorsun ben mesala günüm belli olduğu için yarı suiti ayarladım. Standart odaların bazıları inanılmaz küçük ama bazıları da bir gece idare edebilcek büyüklükte
Mellllllll Mahlem biz normal oda tuttuk , suit odalar çok pahalıydı , duş, koltuk gereken şeyler vardı. Yeterliydi. Her gün temizlendi.
Mahlem Mellllllll genismiydi oda peki refakatciyla kalinirmi rahat gelen giden oluyor rahatlikla kalinabilirmi
Mellllllll Mahlem neden kalınmasın? Çekyat var refakatçıya zaten. Zaten normalde 1 sezaryende en fazla 2 gece kalıyorsunuz. 🤷🏻♀️