Aface Betulkrbs20042022 sağlık ocağında ultrasonla bakılıyor mu ve kaç haftalıktan itibaren bakılıyor
Mavisperi Sare_benan 2. Gebeligim olmasına rağmen bende 20. Haftadan sonra hissetmeye başladım 24 e kadar normal deniliyor uzulmeyin
Sare_benan Hatihati Bugün bebeğimi hissettim annemle otururken bariz bi şekilde 🥲çok farklıymış size de söylemek istedim 🌸
simgekaya Sare_benan boşuna endişelenme canım. İlk baslar gazin var gibi hissedersin zayıf olduğum halde 26.haftamda anca şiddetlendi hareketler. Genelde ben dinlenirken o hareketleniyor çok fazla kafana takma bebegede stres yaratirsin
Dilaumut Sare_benan Normal bunlar ilk gebelikte geç hissedilebilir, suyun çoktur hareket eder sen hissetmeye bilirsin, çok hareketlisindir amniyo sıvısını yuttuğu için uyuyo olabilir çok çok sebep var yani 😉 korkma
yamacalimoms Sare_benan 2. Gebelik erken hissedilir demelerine rağmen 23. Haftada anca hissetmeye başladım ben..Sebebi plesantanin ön kısımda olmasıymış
Sare_benan Dilaumut Ne yalan söylim çok taktım kafama bide burda 19. Haftada tekmeyle uyanıyorum falan gibi postlar görünce endişelendim ama çok şükür bugün hissettim 🌸
Cgdm34 Sare_benan ılk hamılelıkte hıssedılmez bende 22 23 haftalarda gıdıklanma seklınde hıssettım cnm
HanifeAhmet Sare_benan üzülmeeee çok normal ilk gebelikse eğer 22de hissettim ben ilk ve 24e kadar normal diyor doktorlar ilk gebeliklerde mesela benim rahim duvarım önde olduğu için geç hissetmisim normal hareketlerini bile nadir hissedersin dedi doktor hatta sert tekmeleri hissedersin net olarak dedi gerçekten de öyle vajinaya vuruyor bazen o zaman çıldırıyorum işte onun haricinde hissedemiyorum doğru düzgün bir şey 25+5 olduk 😊