Elifderin34 Annesininportakali53 ebenin bana söylediklerini söylüyorum bn onun yalancısyım :) muz,kaşar,lor peyniri,çiğ badem kaju ceviz
QUEEN088 Annesininportakali53 Bende ceviz süt muz milkshake yapıb içmek🫣Bende yapıyorum bakalım ne olucak🙃 İçine cici bebe de varsa atsan iyi☺️
Annesininportakali53 Elifderin34 bende bunları biliyorum aslında ama dedim acaba değişik birsey deneyip faydasını gören varmi teşekkürler canim🥰
Annesininportakali53 QUEEN088 günlük hayatımda hep yapıyorum bir hafta öndeydi normalde ama geçen 5 gün geride çıktı kilosu bu durum beni korkuttu pozisyondan dolayı iyi olcememiste olabilirim dedi ama bilemedim
izobellaaa-_- Muz yulaf süt ceviz bal avokado bunları sürekli sabahları yada akşam yapıyorum makinadan geçirip yiyorum çok da güzel oluyor tadı😀 sabahları da genelde hep kaşarlı tost yiyorum valla içim kurudu aslında ama bebek için napim 🤦🏻♀️😂
Annesininportakali53 izobellaaa-_- sksjsjsjjs🤣 her türlü peynir yiyorum artık peynirden soğudum bende özellikle kaşar ve lor 😬 kuruyemis arada tüketiyorum ama yumurta et balık ihmal etmiyorum normalde bir hafta öndeydi geçen 5 gün geride çıktı kilosu çok korktum valla doktor pozisyondan dolayı iyi olcememis olabilirim dedi ama
izobellaaa-_- Annesininportakali53 beyaz peynir ile kavun da çok iyi 😂 olsun ileri de olsjn ay bende bugün gideceğim kontrole 36 haftaya girdim bu günlerimi çokkk özleyeceğim 😂🥰
Annesininportakali53 QUEEN088 kız daha ne yapayım bilmiyorum ki günde 2 kase yoğurt bir bardak süt fındık fıstık ceviz yumurta haftada iki gün et ve etli yemek 2 haftada bir balık yeşil yapraklılar veve şekerim yok diye meyve bayılırım zaten
Annesininportakali53 izobellaaa-_- ayyy çok az kalmış valla ben bile senin yerine heyecanlandım bende oturmuş düşünüyorum 90 gün geçer mi diye daha 27 haftaligim 😬
izobellaaa-_- Annesininportakali53 pat diye geçiyor son aylar heyecanlı olduğun için biraz yavaş geçiyor ama😀
A_syma Annesininportakali53 Hergün 1 avuc kuruyemis , sade maden suyu ,kasar , yumurta. Doktorumun soyledigi 🌸