tupbebekannesi522 Tek tüpüyle doğal yolla hamile kalanlarınız kaç yaşındasınız ne kadar süre sonra oldu
Aysu35 tupbebekannesi522 ben varım 33yasındayım rahım fılmı ve hıstereskopı yaptrdm tek tüpüm tıkalı 2.ay yanı sımdı hamıleyım 2bucuk yıllık evlıyım
EmineDefneGokce tupbebekannesi522 tek tüple 2 kere gebe kaldım. İlkinde ovulasyon testi kullandım. 2. gebeliğim de kazayla oldu 🙏🏼Yaş 27
Emresra61 tupbebekannesi522 eltim sol tüpünü aldırdı kist nedeniyle ne zaman ıstese anında hamıle kaldı ıkı tane kızı var 😄
tupbebekannesi522 Aysu35 maşallah inşallah bana da nasip olur bende 5 gün önce tek tüpümü ve 4 aylık bebeğimi kaybettim 23 yaşındayım
Aysu35 tupbebekannesi522 stres yapma ovulasyon testı kullanabılırsnı yumurtalama gününü bulutsun bırde tüpün olan tarafa yat mesela ılıskıden snra
femme Elifderin34 maşallah ne guzel doktor banada amelıyat olman lazım dedı ama ben cok korkuyorum cokk uzuluyorum
tupbebekannesi522 femme 5 gün önce sağ tüpümü ve 4 aylık bebeğimi kaybettim kendi rahmimden ayrı bir rahimdeydi ve rahim ağzı yoktu düşük yapamadım mecbur o yüzden sezaryen oldum doktor 1 sene yasakladı bebek yapmayı
Elifderin34 femme üzülmeyin bir şey olmaz içinizi ferah tutun veren rabbim her şekilde veriyor sizin neden alınması gerekiyor tüpünüz
femme Elifderin34 kapalı amelıyat dedı , hafif derecede sol tüpümde tıkanıklık var dedı işte banada alınması gerekıyormuş
Elifderin34 femme hayır canım hiç bir şey yapmadım sadece ameliyattan sonra hemen çocuk yapmayın dedi doktrumuz vücudumu dinlendirdim üç dört ay sonra kendiliğinden oldu sağlıklı beslenin yürüyüş yapın allahın izni ile tek tüple de hamile kalınır :) ben bol bol yürüyen bir insanım
Bbsrrr Benimde alındı Haziran’da ama hamile kalamiyorum iki aydır takip yapıyorum soldan yumurtluyorum soldan tüpüm yok eşimin de sayı ve hızı iyi morfoloji 3 acaba o da mi etkiliyor
femme Bbsrrr benımde eşimde sayı ve hız ıyı ama morfolojı 1 oldgunu ögrendık gebelık oluşması ıcın en az 4 ve ustu olması gerekıyormuş
femme Elifderin34 bende aksıne sabah 9,30 otur akşam 6 da kalk otuurarak çalışıyorum :( kendı derdımı halletmeye kalmadan eşimde de morfolojı 1 sorunu oluştu , nihalin bahcesınden ürünlerı almayı düşünüyoum etkısı olurmu bılgınız varmı
Elifderin34 femme duymadım orayı ama doğal ürünlerse tabi ki faydası olurdur ama doktorunuzla daha detaylı konuşun o daha iyi bilir