Sumeyyeabdi Reyhosunannisi tahin pekmez de çok iyi ikil8 bnce iyi kilo aldirir bebise bnde pekmez içemiyorum ama öyle yerim kahvaltıda
Sarahh Gizemozge92 20 haftalık bebekle 33,34 haftalık aynı değil, bacağını oynatsa insanın canı yanıyor .aslında size çok hareket ediyor gibi geliyor yaptığı şey sadece el ayağını oynatması
Reyhosunannisi Sarahh evet ileriki haftalarda nasıl olur bilmiyorum şuan ki hareketleri beni gıdıklıyor gibi geliyor 🤗
Sarahh Reyhosunannisi rahatsız edici oluyor ilk hamileliğimde böyle değildi kızım canımı hiç yakmazdı hareketleriyle ama oğlum beni zorluyor 😑
Sarahh Reyhosunannisi hareketleri azalıyor dediğim alanı geniş olmadığı için pozisyon falan değiştiremiyor sadece el ayağını hareket ettiriyor. aslında bebişler büyüdükçe hareketleri can yakıyor
dilara1908 Reyhosunannisi Hareketli bebek sağlıklı bebektir dedi doktor 😄 Maşallah ne güzel işte dert etmeyin 😍
2bebeannesiii Reyhosunannisi 30 haftalık bebeğim aynı böyle içerde oryantal falan oynadığını düşünmeye başladım artık . Elinden gelse ağzımdan çıkacak nerdeyse 😂
Rabishanim Reyhosunannisi pist boş alan geniş tabi halay çekecek😂😂😂30 lu haftalara gel bıde ozman bak.hateketlı olması sağlıklı oldugunu gosterır ıyı bısey dıyor doktorlar👍🏻☺️🌸
Reyhosunannisi Fundaaaaa 13+5 de %70 erkek dedi 16+6 %100 kız dedi ozmndan beri daha doktora gitmedim sanırım kızım oluyor çünkü %100 kız dedi %1 ihtimal yine kalmadı şüpheye düşeyim 😂
[silindi] Reyhosunannisi ay ne guzel doktorlar hareketli bebek ister saglikli keyifli oldugunun gostergesi✌️
Reyhosunannisi [silindi] bi arkadaş çok hareketli olması erken doğum riskini yükseltiyormuş dedi bilmiyorum umarım öyle değildir