Deletedmom_7 Oelrlrkmemdmd gününüzün belli olması güzel bir şey aslında benim 9 gün ama ne zaman gelir bilmiyorum 🤷🏻♀️ evet o panik duygusu bende de var siz sezeryan mı olacaksınız?
Deletedmom_7 Anne_bebek38 anaaaa ayy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 sancınız var mıydı? Ondan mı yaptılar belirtileriniz ne?
Anne_bebek38 Deletedmom_7 sancım yoktu ama bebek fzla kilo almaya başladı o yüzden başlattılar canm sezeryana dönmesin diye
Ozlem9458 Deletedmom_7 bizimde son 10 gün çok heyecanlıyız ilk bebeğimiz 😊 Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.
onelastgoodbyy Deletedmom_7 ben de aynen öyleyim çok şükür ağrım sancım da olmadı şimdiye kadar “doğururuz yaaaa” modundayim bakalım sancılar başlayınca görecem gerçekleri 😂😂
Ahg Deletedmom_7 olmaz mı Düşününce kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bir şeylerle uğraşıp düşünmemeye çalışıyorum 😂
Deletedmom_7 Oelrlrkmemdmd Vallahi Garanti de veremiyoruz ki Minikler ne zaman isterse o zaman geliyor🙃
Deletedmom_7 Anne_bebek38 ay gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏 Tecrübelerinizi alabilir miyim? Nasıl geçti? Normal miydi sezeryan miydi?
Anne_bebek38 Deletedmom_7 sağolun Allah razı olsun 😍normal doğum oldu canm ama doktrumdan kaynaklı biraz zor geçti ilk doğumum çok cok daha kolaydı