Anneadayi89 2bebeannesiii yok gibi Nst ye bagliyim suan sancilarim siddetli olmasina ramen en fazla 50 ye cikiyo
Gulsenasaf Canım merhaba bende sancılarımı evde çektim 10 dkya bir düşünce hastaneye gittim açılmam 6-7 cm olmuştu hastaneye vardığımda. 1 saat içinde de doğurdum. 3 günlük olduk bile.
Anneadayi89 Gulsenasaf sancilariniz kac cikiyodu nst de benim en fazla 50 yi görüyo ama canim cok aciyo hissettigim daha fazla
2bebeannesiii Anneadayi89 şiddetli olmasına rağmen 50 çıkıyosa ebe yada hemşire kim varsa söyle cihazı bi kontrol etsinler benimde başıma gelmişti çünkü düzelttiler .
Nisa1710 Anneadayi89 sancılarım 6 7 dk da bir geldiğinde gitmiştim 3 cm açıklığım vardı bence gitmelisin canım
Tecrubeli_anne Asye22 benim de kızımda nişan geldi sancılarım hemen sıklaştı gece 12 de hastaneye gittim sabah 5-6 gibi doğdu
Busy Anneadayi89 canım benim öyleydi valla iyi ki hemen gitmişim çünkü 1 saate sancılarım 3 dk ya düştü ve doğurdum
Anneadayi89 minnosanneyim dogurdum bugpn saat 13:03 de tam 12 saat sanci cektim 2. gebeligim olmasina ramen zordu ama bi okadar pozitiv bir dogumdu
Seyma_nur1 Anneadayi89 suyun falan gelmediyse sancını evde çek bi duş al sıcak suya gir tabi sancın doğum sancısıysa