Anneadayi89 Sorum baslikta kizlar cumsrtesi 2 cm acilmam vardi dün geceden beride sancilarim artti 10 dk da bir geliyor nisamin falanda geldi 5 gündür sizce hastaneye gitmelimiyim sancilarda agir geciyo
minnosanneyim Anneadayi89 bir bilgim yok benimde ilk gebeliğim üstte dursun diye yazıyorum 😇 hayırlısı ile sağ sağlim alırsınız inşallah kucağınıza
Asye22 Anneadayi89 canım sık sık tovalete gidersen ve belin ağrıyorsa erkekse ve hafif kanlı akıntı varsa git
H-26 Anneadayi89 canim benimde ilk geblligim 5dk 1 sancı gelirse hastenyitmen gerekiyor 5 dk düştüm doğumun sancısı oluyor canım
Anneadayi89 Asye22 kac gündür sIK tuvalete gidiyorum kanli akintim 5 gündür vardi bugün kahverengi olmaya basladi
Asye22 Anneadayi89 bnce bı git canım bide suyun geldimi bnm gelmedi ama aşırı terleme vardı iç çamaşırın sırılsıklam olurdu
Zeynepy_ Anneadayi89 git tabiki cnm beni ilk doğumumda hemen yatış yapmışlardı açılmam bile yoktu sancılarım şiddetli diye
Utkulu1 Asye22 kız bebekte Nisan gelmiyor mu 🙄 ben 42. Haftada erkek bebek doğurdum Nisanım gelmedi 🙄
2bebeannesiii Asye22 Alakası yok yani herkeste aynı olacak diye bi durum yok . Benim kızım oldu nişanım geldi 3 arkadaşımın oğlu oldu , ikisinin suyu geldi birinin sancısı geldi hiç birinde nişan gelmedi 🤷♀️
Tecrubeli_anne Asye22 benim de kızımda nişan geldi sancılarım hemen sıklaştı gece 12 de hastaneye gittim sabah 5-6 gibi doğdu
annebebek6748 Anneadayi89 10 dakikada 3 tane yaklasik 50 saniye uzunlugunda oldugunda hastaneye gidilmeli demisti bi doktor. Ama hastaneye uzakliginizda onemli tabi
Gelmsim Anneadayi89 suyunu bekleme bazen ebeler patlatıyor gitmelisin zaten kanamlai isen çünkü plesanta ayrımı olabilir bebeği riske atma su ile de gelmiyorsa hele kesin git
Anneadayi89 Gelmsim akintiyla birlikte geliyordu kanli nisan ama suan kanamali degilim acik kahverengi akintim var