Zey-nepp Ozlemm71 bilmiyorum ki herkes için kolay olanı hangisi ise rabbim onu nasip etsin inşallah hepimize
FSCMK Zey-nepp gittik geldik bile bebeğim doğum kanalına girdiği için yüzünü göremedik ama gayet herşey yolunda 🥰
Zey-nepp Fasulyeninannesi- ooo Allah kolaylik versin gerçekten öyle küçük hanımlar ve beylerin keyfi yerinde oluyor tabiki neyse ki bitti ohh bebekleri uyutup yağmur yağarken yapariz bir fincan kahve otururuz kışın evladimizla :)
Fasulyeninannesi- Zey-nepp O gunler gelsin diye iple degil hakatla cekiyorum icimde ne tasidigimi merak ediyorum neye benziyo nasil kokuyu 😂🤰❤
paksudemirbas Zey-nepp 39+3 olduk sezeryan olacağımı öğrendim bugün kafa yapısı biraz büyük 4 kiloya yakın seni zorlayabilir dedi normal çok istiyordum ama nasip yarın sezeryan olucam inşAllah 🙏🏻
Zey-nepp paksudemirbas yaaa😊💕 evladına kavuşacaksin desene çok sevindim olsun acılar gelip geçici hayırlısı ile kucağımıza alalim da ben öyle olacak olsam sabahı zor ederdim uyuyamazdim herhalde 😊
Zey-nepp paksudemirbas ben bu perşembe başlicam canım:) annem ve babaannemle inşallah yardimci olacaklar sonra kalıyor yaklaşık 1.5 hafta falan temizliği vs bitirmek lazım artık yavaştan çünkü doktorumda dün hersey yolunda şuan bekleyecegiz gelmesini dedi :)