iremuyur MadameHappy34 elbise dışında kıyafet alışverişi yapabilmek, ayakkabılarımın sıkmaması, yediğim şeylerden dolayı vicdan azabı çekmemek, kahve ve sigara ikilisi. Ama her şeye rağmen hepsine değer 🌸
Esayser Defne_momm Allah bu süreçte yardımcımız olsun önce bol bol sütümüz olsun . Emzirmek gerçekten güzel kilo verdiriyo sonrada dediğin gibi bi uzmanla spor hocasıyla toparlarız yaparız yaaa biz zaten hep fittik yahu 😎
Asli1111 MadameHappy34 yüz üstü uyumak,sırt üstü uyumak, ve en çokta birinin sırtıma basıp kemiklerinden ses gelmesi 🤭😅😅
mbusetopcu MadameHappy34 net yüz üstü yatma o kadar çok özledim ki karnım artık izin vermiyor ama karnım çıkana kadar yattımm 24+5 deyiz
Kubrar33 MadameHappy34 Tam spora baslamıstım kendımı baya ıyı hıssedıyordum suan yataktan zor kalkıorum agrılardan bu cok uzudu bode denıze gırmemı yasakladı doktor bu yaz full denızde olcam demıstım bu dahada üzdü
Morkelebek26 MadameHappy34 sırtımı sağa sola çevirip çıtlatırdım beni bir rahatlatırdı onu çok özledim 😁😁😁 birde enerji içeceklerinin kokusunu ve tadını çok severim onlarıda özledim 😁
fatimahuseynova MadameHappy34 kocamla eskisi gibi …😂😂😂😂😂😂😂 bide cipss arada tirtikliyoruma e. şimden😂
Gizem0709 Zayıfken özenerek giydiğim güzel kıyafetler sanırım. Şuan neyle en rahat edeceksem onları giyiyorum 😁 Birde rahatlıkla yatmak sanırım sol tarafıma yatmaktan sol yanım çürüdü 😁