Tugceakts67 MadameHappy34 rakı içmeyi çok özledim 🥺 normal de sık asla içmem eşimle özel günlerde bazen kafamız esince fln ama hamileyim ve resmen raki aşeriyorum 😂🤦🏻♀️bu arada ben canım ne isterse yedim içki hariç midye kokoreç vb şeyler düğünlerde göbekte attım hatta 34 haftalıktı en son düğüne gittiğim de herkes dogurcan burda fln demişti şükür birşey yok hep hareketli oldum bu sürede alışık bebeğim deliksiz uyumayı çok özledim mide yanması kramp yalancı sancılar beni çok yordu hamileliğimi özler miyim bilmiyorum ☺️
Mello29 MadameHappy34 rahat rahat bütün gün yürüyerek kosturarak gezmeyi özledim sigara içmeyi hayatimda en fazla 2 kere yedigim o pis sosisliyi yemeyi bile özledim. Eşimle plansız gittigimiz haftasonu tatilleri hic ilac icmemeyi ay cok şeyi özledim amaaaa bebisime kavusmak icin bu hamilelegi su an dünya üzerindeki hicbir şeye de değişmem
KeremikoBayky MadameHappy34 yazmakla bitmez hayatım banbaşka birinin hayatına döndü, sıkıcı bi hayat ama tercih işte napalım
Huriye1996 MadameHappy34 33 den selamlar. Geceleri hiç uyanmadan uyumak , midemin alev gibi yanmaması.. cocuk olunca zaten uyuyamicam ama yaaaav😁
Alparslaninanneesii MadameHappy34 ben yeme içmeden kendimi kısmadım açıkçası ama yüz üstü uyumak %100
Melekannesi42 MadameHappy34 25+3 yüz üstü yatmak piknikte top oynayıp ip atlamak doya doya ev işi yapmak
Hil38 5-6 kişi çarpışan arabalara binip birbirimize çarpardık eglencesi başka olurdu. Ah nasıl özledim 😂
Ebuli3454 MadameHappy34 Alkol ve nargile kokoreç midye dolma yemeyi sırt üzeri yatmak birde.. daha bir sürü şey vardır aslında ama şimdi saymak uzun 😀😀
Saheser MadameHappy34 güzel mayonezli bi hamburger yemeyi dışardan korkmadan yiyip içmeyi çok özledim bi doğurayım kocaman çift katlı bi hamburger yemeye gidicem 😂bol çikolatalı bi waffle yicem ( gebelik şekerinden dolayı yiyemiyorum ) dilediğim gibi starbucksa gidip istediğim kahveyi içicem 😂😂
Dilek-K0 Saheser e ben dürümlede soslu tavuk yiyiyorum mayonezli soslu azıcık da maydonoz oluyor içinde tek tük 🤷🏻♀️
Emmosch Doya doya kahve,yanına sigara,yüzüstü yatmak,sırtüstü yatmak ,içinde sucuk salam olduğundan yemediğim ayvalık tostu ve goralı ,bir de sağa sola uyanmadan dönebilmek :) Sağlıklı gelsin de hiç önemli değil yaparız yine bunları 🙏