yenihamileyiz Hamilelikte folbiol kullanan var mı? İyi bir ilaç mı merak ettim. Doktor bana onu verdi de şimdi üzerinde 5 mg yazdığını görünce korktum normalde her gün 400 mcg alınması gerek diyorlardı
EmineDefneGokce yenihamileyiz folbiol bıraktırdı doktor bana günlük yarım kullanılması gerek ağır bi hapmış
Tubatgn yenihamileyiz ben kullandım, herkes ağır diyor ama mgsi 5mg, diğer folik asitler 400mg neye göre ağır diyorlar anlamadım.
yenihamileyiz EmineDefneGokce bana da onu verdiler anlayamadım Ahsenmom bir sorun olmadıysa tamam 🤗 mysweetbabyy teşekkürler Ozleem_25 bana da ilk önerilen oydu, kullandım fakat alerji yaptı bende :) _edakrsu22 bir sorun oldu mu peki MevAren teşekkür ederim
Tubatgn mysweetbabyy 2sinin farklı olduğunu biliyorum ben ilaçların üzerine dikkatli bakmadım diğerleri de mg diye düşündüm diye belirttim :)
Ozleem_25 yenihamileyiz günlük alınması gerekenden 12.5 kat daha fazla içeriyor bana sağlık ocağı yazmıştı doktorum kullanmamı kesti vinalac önerdi fiyatı biraz pahalı ama baya vitaminler demir falan herşey var içinde zencefilde olduğundan bulantıyı da engelliyo
mysweetbabyy Tubatgn canım sonradan gördüm yorumunu geride alınmıyor bu sitede yorumlar ondan öyle oldu
_edakrsu22 10 haftamda kadar kullandım ilk doktorum yazmıştı doktor değiştirdim folbiol kullanma dedi değiştirdi
Tubatgn Zey1411 senin tercihin canım ben artık folik asit içmiyorum 3 ayım doldu. Ama ilaçta sıkıntılı bir durum olsa doktorlar yazmaz satışı olmaz. Ben kullandım sorun yaşamadım Allaha şükür
Yehsen-27 yenihamileyiz bende 4+5 de başladım canım 40 gündür içtim günde bit tane zararı olduğunu bilmiyordum