annelikyolundaa Selamlar haftaya çatı muayenesi olacağımı söyledi doktor. Doğumu tetiklediğini duydum daha önceki postlardan. Çatı muayenesinden sonra doğum ne zaman gerçekleşir ortalama olarak?
Bussi annelikyolundaa yarin cati muayenesi olucam, bende bi köşede bekleyim bari🤭 doğumdan daha çok strese sokuyor insanı yahu
Gmzbiri annelikyolundaa 37.haftada çatı muayenesi oldum şu an 38 im ama gelen giden yok kişiden kişiye değişiyo sanırım🤗
Berrafiliz annelikyolundaa 37.haftada çatı muayenesi oldum 40.haftada doğurdum suni ile başlatıldı doğumum. Üstelik 5 kez Çatı muayenesi oldum benim doğumu tetiklemedi 😅
Ftmydn annelikyolundaa 36. Haftada oldum acılı ağrılı bir şey değil ve bence doğumu tetiklemiyor keşke tetiklemiş olsaydı😬😅 Şuan 38. Haftadayım ne gelen var ne giden… Üstelik 4 gün önce nişanımda gelmiş olmasına rağmen doğum kasılmalarım başlamadı.. Bir umut bekliyorum 😬
Dilan27 annelikyolundaa ben 35.haftamda erken oldum biraz ama hiç acıtmadı hissetmedim bile bı kaç saniye sürüyor sadece korkup kendinizi hiç kasmayın bence 🌸🙏
Gmzbiri annelikyolundaa hiç acılı korkulacak bi şey yok. Çok abartılıyo doktor eline eldiven giydi jel sürdü 2 parmağıyla baktı 10 sn ye falan sürüyo. Hiç gerilmeyin🤗
Sema6767 Benim nişan ım geldi cati muaynesi yapti doktor acikligi bakmak icin ne aciklik ne sanci hic birsey yok gelmeyen bir bebiş😅 39+2 Sanirsam bendede tetiklemedi
OksijenliSu annelikyolundaa İlk hamileliğimde çatı muayenesi olduğum günün akşamında doğurmuştum. 😅😅😅 Şimdiki nasıl ne zaman olacak bilmiyorum. Bakalım yine tetikleyecek mi??
Karansule Bugün oldum kahverengi leke geldi öğlen gitmiştim devam ediyor leke biraz acıdı benim ama tabiki dayanılmayacak bi ağrı değil ve hemen olup bitiyor. Bakalım tetikleyecek mi nişan vs yok şuan☺️
Busra-tunc01 Bende bugün oldum sancım çıktı ama açıklık hiç yoktu hiç ağrımadi muayene yani buna dayanamicaksaniz korkacaksaniz normal doğum hiç yapamazsınız