Arzumirac BKA okudum yazınızı ne kadar zor bir süreç ve imtihan Allah evlat acısı vermesin en zor duygu dinmek bilmeyen ve hep kanayan sen ki güzel melek anne kalbin gibi temizsin eminim ki birgun yine evlat sahibi edinirsin hicbirsey icin gec degil bir daha olur elbet sadece sabır zaman sana ilaç olucak olan bunu cani gonulden söylüyorum her yaşadığımız bir sınav senin sınavın bu olmus ama bu bir ders sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın ömürleri o kadarmış yoluna devam edip hayata sımsıkı sarıl ailen yanında en önemlisi esin sevmek bambaşka sevilmekte insallah en kısa zamanda yine anne olursun🙏🏻
BKA Arzumirac Çok teşekkür ederim İkiz gebelik çok farklı ve özel bir gebelik çeşidi Senin için hayırlısıysa inşallah ikizdir keselerin Ve bir gün inşallah senin de doğum serüvenini burada okumak bizlere nasip olur
Arzumirac BKA benim çift yumurta ikizi evet 14+3 haftalığız suan.çoğul gebelik ayrıcalık ve gercekten mucize 🙏🏻 Bebislerimi sabırsızlıkla bekliyorum
Roseninmelekleri BKA okudum içim gitti rabbim sana sabir versin 😢 sen çok güçlü bi annesin rabbim sana yeniden melekler yollayacak bu sefer kucağına alacaksın 🙇♀️
Gnygns Yagmur_92 burda birinden okumuştum yine 24. Haftaya kadar ikinci bebeği gormemis doktorlar. Kadıncağıza surekli bebegin de çoklu organ var filan demişler sonra diğer bebeğin arkasındaki bebeği de görmüşler. Cok ilginç gelmisti ana olabiliyor demekki. Neyse ki siz daha cok basindasiniz. Hayırlısı olur inşallah 🙏🏻