Roseninmelekleri Yagmur_92 benim de ilk gebeligim rabbim sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin cnm bende haziranda evlendin hemen hamile kaldim 🙈🙈
Ayseosman Roseninmelekleri beni de eşim ikiz olmasını çok istıyo bende 7hafta 6günlük olduk ama daha dr gitmedim bugünlerde gıdıcem bende ikiz olmasını çok istıyorum dua edın kıZlar babada benımkınde ikiz olur inş
ebru23 Roseninmelekleri ya 8 hafta kese 1 tane 2 taneye nasil cikiyo kizlar hep mi gorunuyo yoksa sonradan mi
Roseninmelekleri Arzumirac benimde cnm çift yumurta ikizi biri 14+5 digeri 14+4 biri cinsiyetini gosterdi digeri göstermedi inşallah ayın 19 da detaylı ultrasonda gösterir seninkiler bellimi rabbim sağlıkla kucagimiza almak nasip etsin 🙇♀️😊
Arzumirac Roseninmelekleri malesef doktor soylemedi cuma bakalım ne dicek kuzenim 11.haftada öğrendi ben trabzona gelin geldim burda doktorlar değişik ama Antalya'da soyluyor erkenden benim aralarında iki gün var bebislerin amin 🙏🏻 sende sag saglim al kucağına insallah
Roseninmelekleri Arzumirac inşallah sende öğrenirsin hayırlısı olsun benimde önce gittiğimde aralarında 3 gun vardi 12 ci haftada aralarında 1 gun oldu her ultrasonda değişiyormuş galiba net gününü hesaplayamıyormuş bi yazida oyle okumuştum bendede öyle oldu 3 gun varken aralarında şimdi 1 gun oldu 😞🤔🤔
BKA Yagmur_92 İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız Ben 5. Haftamda öğrenmiştim ikizlerimin olacağını İki oğlum olacaktı 6. Ayımda kaybettik meleklerimizi
Roseninmelekleri BKA geçmiş olsun cnm insallah rabbim yeniden nasip eder sağlıkla doğum nasip etsin bende bazen korku giriyor ikiz gebelik zor riksli diye etrafımda kaybeden arkadaşım oldu 5 aylıktı onunda bisey soracagim kontrollerde sağlıklı gelişimi ıyi denildimi yoksa gebeliginiz boyunca sorun mu yaşadınız düşük tehlikesi gibi
BKA Roseninmelekleri Sağol canım Gebeliğim süresince en ufak bir problem bile yoktu Zaten buradan hikayemi paylaşmıştım Proflden bakıp okuyabilirsin istersen Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Arzumirac BKA okudum yazınızı ne kadar zor bir süreç ve imtihan Allah evlat acısı vermesin en zor duygu dinmek bilmeyen ve hep kanayan sen ki güzel melek anne kalbin gibi temizsin eminim ki birgun yine evlat sahibi edinirsin hicbirsey icin gec degil bir daha olur elbet sadece sabır zaman sana ilaç olucak olan bunu cani gonulden söylüyorum her yaşadığımız bir sınav senin sınavın bu olmus ama bu bir ders sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın ömürleri o kadarmış yoluna devam edip hayata sımsıkı sarıl ailen yanında en önemlisi esin sevmek bambaşka sevilmekte insallah en kısa zamanda yine anne olursun🙏🏻
Roseninmelekleri BKA okudum içim gitti rabbim sana sabir versin 😢 sen çok güçlü bi annesin rabbim sana yeniden melekler yollayacak bu sefer kucağına alacaksın 🙇♀️