Sevgiiss Deletedmom547899 maşallah az kalmış. O evde taşınan organizerden bende almayı istitordum çok rahatlık olur eminim birde herkes eşylaeı yatak odamda olcak girip çıkmaz
Burcu-2634 Sevgiiss takip et eylül indirimleri başlar bugün yarın ben çorap düzenleyicisi gördüm tek başına pahalıydı alamadım ama hediye göndermişler onu bana çok sevinmiştüm sende favorilerine ekle illa indirime girenler olur
Burcu_asf Sevgiiss evet üründen çok kargo parası oluyor ama sen bimi takip et geldiğinde hemen koş al 😂😂
Burcu_asf Sevgiiss canım şu anda şoka geldi düzenleyiciler bi bak istersen almadıysan bnde alacağım tekrar
Dilarey Sevgiiss Sevgiiss uf ben de öyle sandım allah korusun. Boşver eşyanın hiçbi önemi yok canınız sağ olsun @Burcu-2634
Burcu-2634 Dilarey Bebişim sağlıklı kızlar korkmayın sadece içime çok oturmuştu odasının planlarken evsiz kalmak ondan öyle dedim 🤭 şuan kayınvalidemle kalıyoruz eski evim 2 yan apartman her baktığım da içim halen acıyo ama hayırlısı olsun ne diyim 🤲
Sevgiiss Nazendehanim evet canım aşırı iyi olur ama ben zaten 4 5 aya dolap alıcam inşllah o zamana kadar idare edecek beni
izobellaaa-_- Sevgiiss ben böyle yaptım ama daha düzenli yapabilirim kışlıklarımız geleceği için biraz baştan sağma oldu 😂
izobellaaa-_- Sevgiiss valla elime geçen parayı kıyafet almışım ütülerken anam ağladı ben ne ara böyle aldım diye 😂😂😂
izobellaaa-_- Sevgiiss ama ben hep ay ay aldım canım bir buçuk yaşına kadar var 😀 kuşluk yok sadeve hep yazlık almışım
Sevgiiss izobellaaa-_- bencede artık doğsun bebişin ona göre eksik gelirse alırsın 😂😂 ilk bebek heyecanı bambaşka oluyo 😆