Sare61 Melkee 31.haftada gittiğimizde 1970 gram kilosu 44 cm boyuydu 33teyiz kızımla şuan ne oldu bilmiyorum 😂
Sare61 Duruuulina ultrason kağıdında yazıyor aslında bazı ölçüler orda fl yazanı 7 ile çarpıyorsunuz femur ölçüsü
Ezgiselcuk izobellaaa-_- merhaba benim bebeğimde 36+2 hemen hemen aynı kiloda bebeklerimiz sizin doktorunuzda gayet normal diyormu bizimki diyor ama bana fazla ufakmış gibi geliyor 😊
izobellaaa-_- Ezgiselcuk merhaba bakalım bugün gidince haber veririm yeni 36 hafta olduk 35 hafta da dediğim gibi 2650 kiloydu doktor gelişimi iyi dedi inşallah 3 ü geçmiştir 😀🤭🤦🏻♀️
izobellaaa-_- Ezgiselcuk merhaba şimdi doktordan geldim kilosu 2900 boyu 50 cm olmuş şükür ama 3 kilo bekliyordum bennnn😀🤦🏻♀️
Dilekzamn milamomm her hafta muayne edilmiyor 1 hafta nst 1 hafta muayne muayne ettiği zamanlar ücret veriyorsun
Dilekzamn izobellaaa-_- hım belki hastaneden hastaneye degisiyordur ozamn bende özele gidiyorum ve 37 Haftalığım bir muayne bir nst yapıyor ona göre ücret ödüyorum ki 10 gün kontrol süresi zaten muayne etse bile ücret verilmez
Annesininportakali53 Benimennembirmelek doktor boy ve kiloyla alakalı önde veya geride diye birsey dedimi canım
Hilalasena Bizde oğluşumla 22+4 te 560gr 30 cmdik haftaya tekrar kontrolmüz var 24 haftada bakalım kaç olucak 😍