tezecikanne Melkee 38 haftada 3000 Gr 49 cm di cuma randevumuz var umarım o zamana kadar gelir güzel yavrum şuan 39 oldum vücudum ve piskolojik olarak çok yorgunum bekleyecek halim kalmadı 😂
Efsanecoskun Mercanmarin peki ne dedi doktor sancı çıkınca sancı kasılma şeklindemi aynıyız sizinle haftya gidicem ama çok kasilmam var 34 haftadayiz
aysethem12 Mercanmarin bende hemşireyim anlık 100 e çıktıysa sorun olmaz doktorun doğru demiş canım düzenli olması lazımm anlık bebek hareketinde de sancı değeri yükselebiliyor ya da nst ye başlarken sıfırlanma yapılmamıştir
Beren4466 Merhabaa, benim bebeğim 28 haftalık ve kilo gelişimi 10 gün geriden geliyor 😐 böyle bir durum yaşayan var mııı
Annesininportakali53 Beren4466 2 haftaya kadar normal diye kabul ediliyor canım benim de bir hafta önden gidiyordu şimdi 5 gün geriden gidiyor bende korkmuyor değilim gitgide artarsa diye üstelik çok dikkat ediyorum balık et yumurta yogurt hersey bakalım benimde haftaya 28. Haftanın içinde oluyorum kilosunu merak ediyorum
Duruuulina Beren4466 şöyle dinlediğim bir doktor başından beri sürekli on gün geriden geliyor sa sıkıntı yok ama önce 5 sonra 7 sonra on sonra 15 gibi zamanla değişiyor sa doktor tarafından kontrol altında tutulmalı belki bir tehlike olabilir demişti
milamomm anne96 hastanede öylede özel muayenehaneye gidiyorum hastaneyle bağı yok hiç sormadımda öyledir muhtemelen oda şuanlık ayda bir çağırıyor
kahvekokusu_ milamomm hangi hastane bunlar ben Beylikdüzü Medilife gidiyorum 230 muayene ücretimiz . Evime yakın bir özel kadın doğumcu var orası da 200 . Sizinki bana çok fazla geldi merak ettim o yüzen hastaneyi .
Duruuulina Melismelo fl ne oluyor canım ben yurtdışındayim bana boy ile ilgili hiçbir bilgi vermiyorlar hesaplayayım
Sare61 Duruuulina ultrason kağıdında yazıyor aslında bazı ölçüler orda fl yazanı 7 ile çarpıyorsunuz femur ölçüsü
Melismelo Duruuulina bende yırtdışındayım ultrason resmine bak fl yazıyomu diye ordaki sayıyı 7e carp