Sevgiiss Busra_sansar bizde şu an 32+1 iz 33+0 da gidicem bende 3 haftada kaç kilo aldı bilmşyorum 😀 sık mı gidiyorsunuz kontorle siz
Mervebasat 30+1 de gittim 1477 gr dedi, boyu da 38 cm. Fakat kafa çapı 33 haftalık bebek boyutundaymış. Kafasının büyük olması sorun mu sizce ?
nrcalk 37+0 da 3200kg, 48cm Doktor daha fazla kilo aldırmayalım bebeğe dedi, çatımda biraz darlık olduğu için. Nasıl olacak bakalım 😂 Hep minyon gidiyordu, son 2 haftadır maşallahı var
Ebru-EY Melkee ben şuan 26dayım. En son gittiğimde 24. Haftada 640 gr 30cm di. Haftaya kontrolüm var bakalım 🥹🧿
ebrulegarci Sevil5513 peki çok küçükmüydü yani gelişiyor mu bazı insanlar var vücuduna göre çok küçük kalıyor o yüzden biraz endişe ettim
Kbrsml_95 smallbaby valla ben de 4 buçuk kilo doğmuşum doktor genetik bu boy kilo dedi bi de uZun doğmuşum😬😂
06nurrrr Reyhosunannisi bana doktorum demedi boyunu kilosunu zaten de ben usg resimden baktım yanlışım da olabilir belki doğrudur haftasıyla uyumlu demişti bana da usg resimde fL yazısı boy olmuyor mu benmi yanlış biliyorum ozmn
milamomm Bebetoooo canım banada 26. Haftada 900gr dedi ama minyon biraz kilosu az dedi sanada dedi mi böyle bişey
Bebetoooo milamomm banada gayet iyi dedi kilosu ama aklıma takılıyor benimde kimi iyi kimi az diyor inşallah normaldir🤔